tiistai 29. marraskuuta 2011

primaarirakenne = primark

Elämässäni on menossa yksi lukiolaiselämän ihanimmista asioista, nimittäin koeviikko! Niin ihana ja kauhea samaan aikaan. Ihana sen takia, että meillä päin ainakin koeviikot tuntuu melkein lomalta pitkän ja turhauttavan jakson jälkeen. Ainut asia joka pilaa kaiken on se, että pitäisi jaksaa lukea niihin kokeisiinkin. Tosin se on vain sivuseikka, josta ei tarvitse valittaa, kuuten E tänään totesi. Joo, kai sitä vähän pitäis panostaa, varsinkin kun oon feilannut (omasta mielestäni) jo kaks koetta. Ja nyt on vasta tiistai...oli jo viikonloppu. Tosin sitten on puurojuhla...ja itsenäisyyspäivä! Wou, joulukin alkaa tulla kovaa vauhtia!
Huomenna ois vuorossa bilsan koe ja torstaina matikka. Kuolen sen matikan suhteen, koska en oo ollu koko kurssin aikana yhtään perillä missä mennään + me tehdään siellä tunnilla kaikkea muuta ku lasketaan tai kuunnellaan ihanaa opettajaamme, Esoa. Derivaatta ei ole paras ystäväni, uskokaa pois.
"Onkos teillä siellä yhteys johonkin muuallekin"? Eso
"Joo...mm. koko maailmaan." 

Eikä tässä pöydällä voi edes opiskella, uskokaan vaikka huviksenne! kerrankin kun lattiastakin näkee minkä värinen se on, niin sitten tästä pöydältä ei löydä mitään..
Ja kyllä, koska oon tr00 datis, mun on pakko datailla kahdella koneella. Läppäri Skypeä ja musiikin kuuntelua varten, pöytäkone muuten netissä olemista varten. Huomenna tupla ajotunti ja sen jälkeen joululahjaostoksille! Jos sitä vaikka jotain löytäisi...
Pitäis nyt sitten varmaan tehdä jotain muutakin kun istua tässä, esim. siivota tämä pöytä ja alkaa laskemaan sitä ah niin ihana matikkaa....huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)