keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

"Kukakohan meille tulee sinne Vampyyripäiväkirjoihin miesohjaajaks?"

Tää päivä meni sitten taas shoppaillessa. Mukaan ei tällä kertaa tarttunut kuin yhdet legginsit, joista tulee varmaankin kuvaa myöhemmin. Mukaan tarttui myös mansikoita ja kirsikoita, ah <3 Ja yksi jäätelökin tuli syötyä. Vaahtokarkki, nam.

Eipä tässä päivässä ole kauheasti mitään kertomisen arvosta. Ystävän kanssa puhuin varmaan kaks tuntia puhelimessa ja yritettiin löytää mun kalenterista hieman vapaata aikaa, jotta ehdittäis näkee. Helppoo se ei ollut. Huomisesta lähtien aina tuonne elokuun 9. päivään asti mulla ei oo ku neljä vapaapäivää, muuten oon koko ajan menossa. Huomenna lähden siskon luokse Ruotsiin ja tuun sieltä maanantaina pois. Sit kaks vapaata, sen jälkee neljäks päiväks töihin, jonka jälkeen viikoks lasten kuvisleirille ohjaajaks. Sen jälkeen taas kaks vapaata ja sitten Englanti sekä BOURNEMOTH kutsuu! <3 Tätä on odotettu! Kolme viikko hurahtaakin siellä ja sen jälkeen sellaseks viikoks ryhmävaihtoon ja sitten alkaakin jo koulu. Ja mihis se kesä meni..?
Ruotsista lupaan tuoda paljon kuvia mukanani! Varsinkin kun joudun lentokentältä seikkailemaan melkein sellasen 100 kilsaa yksinäni siskon luokse, kun minua ei kukaan pääse hakemaan..Great! Ruotsikin kun on varsinainen kymppi niin päivää. Tuleepahan ainakin seikkailu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)