tiistai 6. syyskuuta 2011

dislike everything [x]

Viikonloppu oli todella kiva, Tampere ja Tracon, parhaassa seurassa! Tuli siellä uusia tuttavuuksiakin saatua, onneksi. Ihania ihmisiä on olemassa paljonkin. La-su välinen yö oli mielenkiintoinen ei siitä sen enempää, nyt vaan tarvitsisin hierojaa.

Nyt onkin sitten sellanen dislike everything -fiilis. Tampereella oli vaan aivan liian kivaa ja täällä on ihan liian tylsää. Tahdon hulluja ihmisiä ympärilleni selittämään kaikkea ja olemaan ilosia pirteitä ja muuten vaan hulluja, omia itsejään. Tahdon hotellihuoneeseen nukkumaan viiden ihmisen kanssa, tahdon vaeltelemaan ympäriinsä...tahdon vaan jotain tekemistä.
Kotona oon niin epäaktiivisuuden huippu, ettei mitään rajaa. Herään aamulla, meen kouluun, oon siellä ku zombi, tuun kotiin, meen nukkumaan herään, lagaan, syön & dataan ja sitten jossain vaiheessa meen taas nukkumaan ja seuraavana päivänä sama asia.
Lisäks tajusin tänään, että en kyllä ole tehnyt koko koulun alkamisen jälkeen mitään koulujuttuja ja oon ihan pihalla. Huoh, en vaan jaksa. Ei ole sen Englannin reissun jälkeen oikein inspannu. Nyt viikonloppuna olisi pakko hieman panostaa tai tästä ei yksinkertaisesti tule mitään.

Huoh, olisikohan tämä teiniangstaaminen ollut tässä....noh, mainitsempahan vielä, että naamakirjan chatti ei toimi, minun nokia on fail ja sellanen motivaatioruiskepistos joku olis enemmän ku jees.

2 kommenttia:

  1. Elämäsi kuulostaa täydelliseltä.

    VastaaPoista
  2. I know. Elämäni on täydellistä, en kaipaa siihen mitään lisää..

    VastaaPoista

Make my day :)