lauantai 10. marraskuuta 2012

meidän pitää odottaa vain seuraavaan elämään

Kaina sitten heitti minua tälläisellä haasteella, niin kyllähän se nyt sitten pitää tehdä :)


LIEBSTER AWARD:
''This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised.''
1. EACH PERSON TAGGED MUST POST 11 THING ABOUT THEMSELVES
2. THEY MUST ALSO ANSWER THE 11 QUESTION THE 'TAGGER' HAS SET FOR THEM
3. THEY MUST CREATE 11 MORE QUESTIONS TO ASK BLOGGERS THEY HAVE DECIDED TO TAG
4. THEY MUST THEN CHOOSE 11 BLOGGERS WITH LESS THAN 200 FOLLOWERS AND TAG THEM IN THEIR POST
5. THESE LUCKY BLOGGERS MUST THEN BE TOLD
6. THERE'S NO TAG BACKS


11 asiaa minusta:

1. Rakastan matkustamista. Olen käynyt Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, Saksassa, Belgiassa, Maltalla, Briteissä ja Kreikassa. Tulevaisuudessa olis tarkoitus avartaa vähän tätä matkailua Euroopan ulkopuolellkin, haluan päästä käymään USA:ssa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Kiinassa, Japanissa ja Intiassa!

2. Pidän toimintaelokuvista enkä siedä romanttisia komedioita tai muutenkaan mitään leffoja missä juonena on jonkinlainen vuosisadan rakkaustarina. Iron Man, Die Hardit ja Bondit on parhautta <3

3. Mulle on pikkuhiljaa alkamassa kehittymään jonkinlainen kynsilakka-addiktio. Eilenkin erehdyin ostamaan taas yhden uuden kynsilakan. Voivoi. Siskollani on erityinen kiintymyssuhde huulipuniin, joten kai tämäkin on jonkinlainen sukuvika..

4. Pukeudun tylsästi. Se on täysi fakta. Mulla on vaatekaappi täynnä vaikka minkälaisia kivoja vaatteita, mutta aina päädyn aamulla/päivällä/illalla pukemaan päälleni farkut, topin ja hupparin/villatakin. I'm so boring. Joskus repäsen, tosin harvoin ja silloinkin mietin että voisin kyllä laittaa ne farkut.. Eikä kukaan tietenkään ole koskaan ottamassa kuvaa silloin kun mulla jotain muutakin sattuu olemaan päällä!

5. Salaa fanitan dupstepia, trancea ja housea. Olen nyt vain sattunut mieltymään konemusiikkiin ja jostain kumman syystä tuntuu siltä että tämäkin on siskoni vika! Hmm..

6. Jatketaanpa tällä musiikkilinjalla. Poppi taitaa kuitenkin sitten olla enemmän se minun juttuni, sillä lempiartisteihini kuuluvat Lady Gaga, Michael Jackson, Adam Lambert ja Rihanna.

7. En osaa käyttää purkinavaajaa ja tulen tulevaisuudessa tästä hyvästä kuolemaan nälkään - äitini mielestä ainakin.

8. En osaa myöskään hiihtää, luistella tai ajaa polkupyörällä. Isäni täti ei osannut ajaa polkupyörällä, joten sovitaan tämänkin olevan jonkinlainen periytyvä juttu joka on hypännyt muutaman sukupolven yli ja päätynyt minulle. Kiitos vaan siitä.

9. Olin ala-asteella aktiivinen 4H:n jäsen. Kävin myös jonkinlaisessa käsityö/askartelukerhossa ja soitin bassoa kaksi vuotta.

10. Ajoin eilisen päivän aikana yhteensä 350 kilometriä ja olin liikenteessä 17h. Kieltämättä lievästi sanottuna väsytti siinä vaiheessa kun vihdoin ja viimein pääsin kotiin.

11. Rakastan muotia ja luen varmasti kaikkia mahdollisia muotilehtiä mitä täältä peräkylältä saa ostettua! En tiedä missä vaiheessa olen kaikkeen muotiin hurahtanut tällä tavalla, mutta nykyisin postilaatikkoon kolahtaa aina uusin Elle ja kaupasta tulee ostettua aina uusin Costume sekä Trendi. Ja kyllä, ne on pakko ostaa paperiversioina, koska en tykkää mistään digilehdistä. Siitä huolimatta luen brittien Voguetta ja Elleä digitaalisena versiona.

37843620607005948099310_large

Seuraavaksi vastauksia Kainan kysymyksiin:
1. Käytätkö huulirasvaa? Lempparisi?
  • Käytän kyllä, yllättävää sinäänsä. Lemppari on luultavasti Vitalis, vaikka se olisikin huomattavasti mukavampi jos kyseistä rasvaa saisi myös huulirasvapuikon muodossa..
2. Unelma-ammattisi?
  • Sairaanhoitaja. Sitten on näitä muista joita kukaan ei (ainakaan täällä Suomessa..?) katso oikeiksi ammateiksi eli valokuvaaja, vaatesuunnittelija, kuvittaja, elokuvaohjaaja, näyttelijä ja meikkitaitelija.
    Mutta kun eiväthän ne ole oikeita amatteja, voi ei! Actually, I don't care.
3. Lempikirjasi?
  • Luultavasti Colleen McCulloughin Okalinnut. Varasijalla on Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin, vaikka en tuota kirjaa saanut koskaan kokonaan luettuakaan, höh. Haluan lukea sen!
4. Millaiset hiukset haluaisit, jos kaikki olisi mahdollista?
  • Sellaset haalean vaaleanpunaiset, sellaset ois niin kivat!
5. Kirjoitatko päiväkirjaa?
  • Kyllä kirjoitan, säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta kirjoitan joka tapauksessa. Ainakin silloin kun joku asia menee tosi huonosti ja ottaa päähän. Päiväkirjaan saa mukavasti purettua kaikkia murheita.
6. Mikä kappale soi / on viimeksi soinut päässäsi?
  • Michael Jacksonin They don't really care about us soi eilen aika lahjakkaasti päässä eilen.
7. Millainen taustakuva puhelimessasi on? Entä tietokoneessa?
  • Puhelimessa näyttäisi olevan joku itse otettu kuva sielä Cirque du Soleilsta, tietokoneessa yhteiskuva viime kesältä Loimaan juna-asemalta jossa näyttää olevan Siiri, Salla, Reetta, Tuire, Kaina ja minä.
8. Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et pärjäisi?
  • Peiteväri ja meikkivoide sekä puuteri ovat sellaisia joita ilman näyttäisin aika zombilta terveisin minä joka valvon liikaa.
9. Mitä ostit viimeksi?
  • Meikkejä! Ostin kajaalin, veden kestävän ripsarin ja uuden kynsilakan, hehe.
10. Montaako blogia seuraat aktiivisesti?
  • Lähemmäs parikymmentä noita taitaa olla.
11. Onko tänään hyvä päivä?
  • Tänään ei ole hyvä eikä huono päivä. Normaali, semi ja kaikkea muuta sellaista.

Tumblr_m375vpjzsi1qcc32mo1_500_large

11 kysymystä seuraavalle:

  1. Mieluisin kynsilakan väri?
  2. Eksoottisin paikka jossa olet käynyt?
  3. Koskettavin elokuva?
  4. Mikä tuoksu tuo mieleen lapsuuden?
  5. Kenet kuuluisuuden henkilön haluaisit tavata?
  6. Lempivaatteesi?
  7. Missä haluaisit asua, jos saisit asua missä vain?
  8. Mitä tekisit jos voittaisit miljoona euroa?
  9. Missä näet itsesi 10 vuoden kulutta?
  10. Mitä kieltä haluaisit osata puhua?
  11. Haluaisitko tatuoinnin? Jos haluaisit, niin minkälaisen ja mihin?

Haasteen heitän sitten seuraaville bloggaajille eli :lle, Lillyannille, Karpolle, Karotarelle ja Ronskuponskulle!

5 kommenttia:

Make my day :)