perjantai 1. marraskuuta 2013

Maailman huonoin bloggaaja täällä hei

Yhyy, ihan hävettää. Oikeasti joka päivä mietin, että pitäisi tehdä se, tämä ja tuo postaus, mutta mitään en saa aikaiseksi. Ei vain ole jotenkin tarpeeksi aikaa, aina olen töissä tai sitten tien päällä. Huomennakin lähden taas kohti Helsinkiä.

Voisin jaaritella tähän nyt kaikkea enemmän tai vähemmän turhaa.
Tänään oli töissä inventaari, melkein kuolen.
Ja sekoan jos joudun laskemaan vielä yhdenkin muumitikkarin ja purkinavaajan.
Joo, niitä muumitikkareita oli 170 ja purkinavaajia 125
Valitettavasti minulle kerrottiin, että on hyvä mahdollisuus päästä tekemään tuota samaan hieman isompaan kauppaan. Uudenvuoden yönä.
How fuckin' great is that?

Ja hmm, mitäs sitten.  No postausta on tulossa ainakin parista viimeisestä PMMP:n keikasta ja tarkoitukseni olisi saada vielä jonkinlaisen postaus tehtyä Hollywood Bowlistakin. Jos nyt saisin sen ensiksi jotenkin koneelleni ladattua niin saisin verestettyä muistoja.

Uskaltaisin luvata postausta myös jostain muustakin kuin Pemuista ja Marsseista. Kuvasin aikoja sitten kaikki tuotteet mitä hiuksissani yleensä käytän joten niistä sitten jossain vaiheessa lisää. Ajattelin myös kertoa miten koin oudon hurahtamisen kaikkeen soijapohjaiseen, kuten soijajugurttiin. Pähkinät, vesi ja ananas oli pop myös. Valitettavasti viime viikon aikana retkahdin ja söin vaikka mitä epäterveellistä, en kestä. Kärsin kun ei ole ollut aikaa mennä edes salille, yhyy. Mitähän muuta tuolla luonnoskansiossa odottaa..on siellä tulossa postaus myös aiheesta fanittaminen. Siitä tulee pitkä ja..meinasin sanoa syvällinen, mutta en nyt tiedä. Pitkä ainakin. Voisin myös tässä kertoa joku päivä mitä kivaa ostettiin Dublinin keikkaa varten, hih!♥

Herranjestas, nyt on jo MARRASKUU!
kuukausi jota olen odottanut jo vaikka kuinka pitkään ja nyt se on tässä.
hullua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)