maanantai 9. helmikuuta 2015

forever 21

Ei sitä joka päivä täytä 21.  Paitsi tästä lähtien joka ikinen vuosi, eikö niin?
Eilisten synttäreiden kohokohta oli Gaggui Kaffelassa syöty syndebrunssi. Ja brunssi todellakin oli juuri sopivasti syntymäpäiväbrunssi, koska kyseinen kahvila täytty hurjat 1v. !

Brunssista tuli niin hyvä mieli, että edes ulkona puhaltava Laina-myrsky ei loppupäivästä enää haitannut ollenkaan. Alettiin jo epäilemään että mitähän kakuissa ja leivissä oikein oli, sillä minusta ja kämppiksestäni on tullut maailman vaikeimpia miellyttää ihan yhtään missään asiassa. Gaggui kuitenkin onnistui tässä paremmin kuin hyvin ja todetiin että tuo paikka on sellainen mihin on pakko mennä jos on aivan hirveän kauhea päivä. Ei nimittäin uskota, että kyseisestä kahvilasta voisi lähteä huonontuulisena pois!








Brunssilta kipitettiin sitten leffaan (jo toista kertaa samalla viikolla......) katsomaan Kaiken teoria eli The Theory of Everything. Maanantaina kun nähtiin traileri tuosta leffasta niin päätettiin että pakko se on mennä kattomaan. Todettiin silloin myös, että luultavasti kyseistä leffaa katsoessa tulee itkettyä alusta loppuun asti ja niinhän siinä sitten kävikin. Kaikesta huolimatta tuokin oli varsinainen hyvän mielen leffa. Kyseessä on siis elämäkertaelokuva Stephen Hawkingista ja tämän vaimosta Jane Hawkingista. Elokuva perustuu Janen muistelmiin. Suosittelen lämpimästi ihan kaikille.


💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)