perjantai 27. maaliskuuta 2015

Flashback Friday: Las Vegas

Las Vegas 20&22/09/14

Eihän tää nyt tule kuin sellaiset puoli vuotta myöhässä...ei anneta sen häiritä, jookos?
Mukavan ja kuuman Universal Studios päivän jälkeen herättiin aikaisemmin kuin laki sallii, pakattiin auto ja lähdettiin ajamaan kohti Las Vegasia! Jouduttiin kyllä ekaks herättämään meidän vuokraisäntä kun ei muuten olisi päästy pihasta yhtään mihinkään. 

Kovinkaan pitkälle ei edes päästy kun piti jo ensimmäisen kerran pysähtyä. Google maps oli näyttänyt ajoajaksi noin neljä tuntia mutta tuossa reissussa meni enemmänkin sellainen ainakin kuusi tuntia. Se ei kyllä loppujen lopuksi edes haitannut, sillä matka meni nopeasti. Vaikka meinattiinkin tulla hulluksi kun kuunneltiin niitä yksiä ja samoja levyjä uudestaan ja uudestaan, meillä kun ei ollut minkäänlaista johtoa jolla olisi jonkun puhelimen voinut auton radioon liittää ja radio itsekkään ei kauheasti siellä "aavikon" keskellä suostunut kuulumaan.


Vegasissa ensimmäinen pysähdys oli outletit koska shopping is fun, right? Lopputulos oli kuitenkin se, ettei meistä aika moni loppujen lopuksi edes jaksanut kiertää kauppoja joita löytyi joka lähtöön. Ja tuolla outleteilla oli muuten pirun kylmä. Siis oikeasti niin kylmä, että oli pakko ostaa pitkähihaiset ja ne päälle sitten huidella menemään. Tai niin kuin mun tapauksessa, istua Starbucksissa.


Suunnattiin tuolta outleteilta sitten ihan keskustaan etsimään ruokapaikkaa. Siellä sitä sitten ihmeteltiin vaikka mitä ja kyllä, käytiin jälleen kerran hiukan shoppailemassa. Valehtelematta vietettiin varmaan kaksi tuntia Victoria's Secretilla ja sen kyllä huomasi sitten pankkitilistäkin. Täytyy tässä vaiheessa pahoitella kuvien puutetta, mutta koska mun MacBook ei tunnista tuota ulkoista kovalevyä niin suurin osa matkakuvista pysyy siellä niin kauan kunnes saan ne jostain kautta siirrettyä tänne. Anyway, back to business.

Siinä sitten ylitulista kiinalaista syödessä saatiin enemmän tai vähemmän typerä idea joka päätettiin toteuttaa. Monikin meistä halusi ottaa tatuoinnin, joten päätettiin sitten hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä tuolla. Palattiin takaisin meidän hotellille ja hetken googlailun jälkeen valittiin paikka johon päätettiin lähteä koittamaan onneamme. Tähän kohtaan voi todeta että noh, paikan olisi varmasti voinut valita paremminkin, mutta eipä minulla itselläni ainakaan työn laatua koskien ole edelleenkään mitään valittamista. Olipa ainakin ikimuistoinen kokemus sekin.



Loppuilta menikin sitten enemmän tai vähemmän mielenkiintoisiss tunnelmissa. Käytiin stripillä hieman pyörimässä ja katsomassa Bellagio. En tiedä mikä äly ja väläys meiltä kaikilta oli tosiaan laittaa pitkähihaiset paidat päälle koska eheh, tulihan siellä kuitenkin hieman lämmin niiden kanssa. Ilmeisesti oltiin jo truu losilaisia, koska Losissa sattui juuri tuolloin olemaan paljon kuumempi kuin Vegasissa. Raahauduttiin sitten jossain vaiheessa takaisin hotellille kun kaikkia väsytti ihan pirusti.



Seuraava päivä oli keikkapäivä mutta kirjotan siitä vielä postauksen erikseen, muuten tästä tulee ihan kamalan pitkä. Ajateltiin sillon aamulla kuitenkin meidän toiselle hotellille ja päästiin onneks checkkaa sisään jo ajoissa. Suunnattiin sitten New York New Yorkiin syömään kiinalaiseen (taas vaihteeks) ja saatiin sieltä sitten ruoat mukaankin ku ei jaksettu tosiaankaan kaikkea syödä. Sitten CVS:n kautta suunnattiin meidän hotskulle takaisin valmistautumaan keikkaan, josta sitten enemmän siinä seuraavassa postauksessa.

Viimesenä aamuna (22.9.) herättiin suhteellisen aikasin vaikka edellinen ilta oli taas venyny. Kerättiin kamat kasaan ja suunnattiin jälleen kerran Stripille. Meidän "enää ei tuhlata yhtään"-lupaukset ei oikein pitäneet ja kaikki löysi itsensä lopulta Rossista. Saatiinpa ainakin johto autoa varten ja iloittiin siitä faktasta että voitais tosiaan paluumatkalla kuunnella muutakin kuin Marsseja ja Linkin Parkia. Tuhlattiin myös maailman eniten helvetin M&M's karkkeihin kun ei oikein osattu laskea sitä kilohintaa oikein....



Mietittiin sitten mihin mentäisiin ja päädyttiin lopulta Luxoriin syömään sunnuntai brunssia. Se brunssi oli kyllä kerrassaan TAIVAALLINEN ja ruokaa riitti ihan joka lähtöön. Parasta oli tietenkin jälkiruokapöytä jossa oli ihan liikaa kaikkea hyvää! Syötiin kaikki ihan liikaa, mutta päädyttiin silti vielä ruokakauppaan ostamaan matkaeväät. Tuo päivä meni ihan älyttömän nopeasti ja sitten lopulta todettiin että pakko lähteä ajamaan kotiin tai ei olla koskaan perillä. Matkalla koettiin maailman vaikein Starbucksin metsästys sekä kaikkien kauhu; Ghost Town. Oli hauskaa ja kaikilla oli mukavaa, vaikka mieli olikin hieman haikea edellisen päivän keikan jäljiltä. Oltiin takaisin Losissa joskus yhdetoista aikoihin illalla ja mentiin kyllä aika suoraan kaikki nukkumaan. Meidän kuski ansaitsee kaikki pisteet kun jaksoi tuon koko matkan niin hyvin, kilometrejä kun kertyi oikeasti monta sataa! Meidän Vegasin viikonloppu oli kyllä aivan täydellinen!

(Ansaitsisin Oscarin että muistan nää asian edelleen?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)