keskiviikko 14. joulukuuta 2011

hyppypomppukoikkaloikka

Koska mulla on ihana tuplahyppy keskellä päivää, eikä ole järkeä lähteä kotiin, niin kirjottelenpas tähän vähän kuulumisiani. En ookkaan piiiiiitkääään aikaan kirjottanu mitään...noh, suhteellisen järkevää niin tässä sitä tulee. Tässä ollaan oltu taas vaikka missä ja koettukkin melkein taas kaikkea mahdollista, katsoo nyt mitä jaksaa/viitsii kertoa..
Alotetaan nyt vaikka siitä, että oltiin tuossa pari viikkoa sitten sunnuntaina Helsingissa Töölön kirkossa pop-messussa. Tietysti ohjelmaan kuulu aluks vapaa-aikaa kauppakeskus Sellossa. Siellä oli ihan tajuttomasti ihmisiä, niin meni sitten kaikki into shoppailemiseen. Käytiin Karon ja Maajun kanssa Anttilassa ja sen jälkeen mentiin Chico'siin syömään. Siellä sitten melkein kaks tuntia istuttiin, jonka jälkeen suunnattiin sinne messuun. Kaiken kaikkiaan se oli mukava matka, voisin lähteä uudestaankin.


Toinen reissu mikä tässä nyt ollaan tehty oli kulttuurimatka lukion kanssa tuohon lähikaupunkiin katsomaan yhtä teatteriesitystä joka oli (ainakin olevinaan) tarina Juicen elämästä. Siitä en jaksanu innostua, koska olin niin tajuttoman väsynyt ja meinasin vieläpä kaiken lisäks missata koko jutun.
Sirkus Ruotsistakin sattu olemaan just sillon kylässä, siinä sitä vauhtia ja vaarallisia tilanteita taas riitti. D on aivan ihana, nyt kun se ei enää huuda koko aikaa. J on tietysti yhtä ihana kun aina ennenkin, en voi uskoa, että se menee kouluun syksyllä! Ei J voi olla jo niin iso...


Kuvia tulee Helsingin matkasta ja kaikesta muustakin myöhemmin. Nyt alan valmistautumaan henkisesti jouluruokailuun.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)