torstai 15. joulukuuta 2011

Toimintatorstai ja venäläistä amispoppia

Koska mun pitäis lukea ranskan kokeeseen sekä alottaa lukemaan siihen YO:n, ajattelin jällleen kerran siivota! Jotenkin kummasti innostaa taas siivota kun pitäis lukea tai tehdä jotain koulujuttuja. Haluaisin jotenkin muuttaa tätä huoneeni järjestystä ja joo, voisin tahtoa myös uuden sängyn ja puolista näistä tavaroista eroon, koska mulla on ihan liikaa KAIKKEA. Ja olis kiva ku radiosta kuuluis joku muukin kana ku Radio Sputnika!
Huone on suursiivouksen tarpeessa, mutta imuiroida taidan vasta huomenna. Löysin sitten kaikki tarvittavat asiat ranskan kokeen lukemista varten...damn. Ei kyllä se aine enää yhtään kiinnosta ja päätin että enpäs sitten todellakaan sitä kirjoita, koska tällä kiinnostuksella siitä tulee joku I.
Siivous suoritettu ja radiokanavakin saatu vaihdettua Sputnikista NRJ:n.

Huomenna ois koulussa aika helppo, mutta silti pitkä päivä. Meillä on sählyturnaus ja itsehän kun olen vasemman laidan vaihtopenkkipelaaja/valmentaja/lääkäri niin voinkin keskittyä ihan vain valokuvien ottoon. Turnauksen jälkeen leffa med meidän ihku bilsan opettaja, toivottavasti sinne nyt tulee muitakin..
Viikonloppuna on sitten kyllä PAKKO lukea sitä ranskaa, tosin M on tulossa kylään ni saa nähdä miten siinä sitten lopulta käy.
Tänään meno koko päivä Jyväskylässä. Nyt on sitten selkä kuvattu neljään kertaan ja nilkka kerran...eiköhän niistä nyt jotain pitäisi selvitä. Ensi viikolla kuulemaan tulokset. Jotainhan kummassakin on, sen kyllä tiedän näistä kivuista päätellen.
Ai niin, voisiko joku kertoa miksi maa- ja metsätalousministeriö on kovasti sitä mieltä, että harrastan viehekalastusta ja mun pitäis maksaa kalastushoitomaksu? Ja joo, tietty mä tartteen kalastuskortin!


kalastus, elämäni intohimo♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)