sunnuntai 20. toukokuuta 2012

clothes, clothes & clothes

Anteeksi tämä hiljaisuus mitä nyt on jatkunut jo jonkin aikaa. Siitä sitten toisessa postauksessa, sillä tämän postauksen aihe on ihan jonkin muu. Nimittäin kesä ja vaatteet!
Aina näin kesän lähestyessä tulee kauhea into hankkia uusia vaatteita, etenkin nyt kun siivosin vaatelipastoni ja päätin jälleen kerran lahjoittaa kunnon pinon vaatteita venäläiseen lastenkotiin. Tulee hyvä mieli siitä, kun tiedän että ne vaatteet menee hyvään tarkoitukseen ja vieläpä ihan perille asti. Eivätpähän mene vaan johonkin roskikseen.
 
Mutta siis, asiaan! Tein tähän nyt tälläisiä kollaaseja asioista joita haluaisin, mutta tuskin näistä puoliakaan tulen oikeasti saamaan. Eikä kyllä tarvitsekaan, aina saa haaveilla!
 
1. Takit & Liivit
 
Gina Tricot

Gina Tricot
 
Rakastan ihan jokaista noista, varsinkin tuota valkoista takkia. Se on vaan niin hieno, tuollainen olisi melkein pakko saada! Musta nahkatakki on myös ihana, samoin kuin tuo liivi. Tuollaisesta kunnon bleiseristä olen haaveillut jo kauan, se olisi niin kätevä kaikissa juhlissa ja tietenkin sitä voisi käyttää ihan arkenakin.

2. Biker pants & Shortsit
Gina Tricot
Vannon etten missään nimessä olisi ostamassa tuollaisia ns. pyöräilyshortseja muuten, mutta tanssiesityksen takia on pakko. Tyhmä kun olin ja heitin edelliset menemään. Ajattelin etten enää tarvitse. No nytpä tarvitsen. Eli tuollaiset on pakko hankkia. Nuo vieressä olevat niiteillä koristellut shortsit nyt vaan ovat hyvinkin kivan näköiset

3. Toppi/Rintsikat
Gina Tricot
  Näyttivät kivalta ja mielyttäviltä ja voisin haluta tuollaiset vaikka jokaisessa värissä. Nuo ovat maukkaan pastellin värisä ja värithän ovat tänä kesänä se must juttu!

4. Topit
Gina Tricot
Näistä sellaisella pakko saada-listalla ovat tuon tähtilippu-kuvion omaava bandeau-toppi, musta perhos-toppi, tuo jännän punaruskean värinen toppi sekä musta pääkallotoppi. Kieltämättä nuo valkoisetkin ovat ylikivoja. Olen jotenkin hurahtanut valkoiseen väriin, enkä tiedä yhtään miksi.

5. Mekot
H&M
Mekoissa oon ihastunut noihin maksipituisiin, vaikka olenkin itse tälläinen pätkä. Tykkään kuitenkin pitkistä mekoista ja nämä kaksi ovat tällä hetkellä suosikkejani. Tuo sininen on ihana ja sopisi vaikka hieman juhlallisempaankin käyttöön.

6. Kengät
H&M
Tykkään yli paljon kiilakorollisista kengistä, koska niillä on miellyttävää ja helppoa kävellä. Nämä kahdet kengät pistivät silmään mukavasti. Toiset tuollaiset neutraalit mustat ja toiset ihanan värikkäät. Tykkään!

7. Bikinit
H&M
Totesin, että täytyy varmaankin täksi kesäksi hankkia uudet bikinit, vaikka vasta viime kesänä taisin yhdet ostaa enkä niitäkään käyttänyt kertaakaan, kun en edes uimaan asti itseäni saanut. Noh, bikineitä ei kuitenkaan voi olla koskaan liikaa! Omia suosikkejani noista ovat nuo siniset ja sitten harmaat, sekä nuo virkatut valkoiset. Ne ovat suloiset.

Tuossa olivat nyt kaikki tällä kertaa. Löytämättä jäivät vielä ne täydelliset housut festareita varten, mutta ehkä tyydyn hameeseen...? Huomenna lähden äitin kanssa metsästämään itselleni ainakin tuota mustaa maksimekkoa ja sitten muutamaa toppia. Kerron sitten jos löysin yhtään mitään. Tai siis ainahan löydän jotain, en vieläkään vaan tiedä millä rahalla aion itselleni yhtäkään vaatekappaletta shoppailla....

2 kommenttia:

  1. Ida on hyvä ja tyytyy vaan festareilla hameeseen :D Eiku oikeesti tarkotukseni oli sanoa, että hassua miten meidän vaatemaut on välillä niiiiiiin erilaiset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, kattoo nyt mitä keksin :D niinhän ne taitaa olla, vaikka ei uskois...

      Poista

Make my day :)