tiistai 1. toukokuuta 2012

sneak peak

Hauskaa vappua, klara vappen! Hengissä ollaan ja junassa istutaan Sallan kanssa, suuntana Tikkurila! Jee, onneks tää matkustaminen ei oo yhtään raskasta. Oli hauska vappua ja viikonloppu ja kaikkea. Nyt väsyttää ihan mukavasti, mutta ei ainakaan voi sanoa, etteikö olisi syöty hyvin! Ei tarvitsi syödä varmaan vuoteen yhtään mitään ja yksi asia on varma, kierrän vaa'an kaukaa seuraavat neljä viikkoa ainakin, koska oon lihonnut varmaan kaksi kiloa...
Pitäisi tehdä venäjän kirjotelma mutta ei innosta, ei ainakaan nytten. Eikä varmaan innosta myöhemminkään. Huomenna kutsuisi taas koulu eikä se oikeastaan kyllä yhtään huvita tälläisen luksus-viikonlopun jälkeen!
Meillä oli oikeasti sellanen luksus-mökki joka oli kuin suoraan jostain sisustuslehdestä! Laittaisin muuten niitä kuvia tänne, mutta lupasin Saanalle olla laittamatta kuvia siitä, joten sori vaan, ette näe sitä muuten kuin joidenkin kuvien taustalla kenties. Kuvia tuli otettua ihan mukavasti, kunhan kotiin pääsen niin pitää siirtää loputkin kuvat tälle koneelle. Maisemaa ja kaikkia esineitä yms. tuli kyllä kuvattua enemmän kuin ihmisiä, mutta ei sille kyllä voi nyt mitään.



 Lisää kuvia myöhemmin!
Edit: me istuttiin junassa, ei tietenkään istuta enää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)