keskiviikko 22. elokuuta 2012

me olemme ikuiset pohjoisten tähtien alla

Tänään oli itkupotkuraivari päivä. Tultiin koulussa siihen tulokseen, että lukiolaisille pitää tehdä oma mökötysnurkkaus ja hommata pehmustettu seinä jota voi hakata vaikka kuinka paljon.
Vaadimme seinälle myös tekstin
"Se tunne kun istut mökmököpuussa ja heittelet kusipäitä kävyillä."
Yes, everybody loves lukio <3

Keskiviikot on sinäänsä aika jees, kun pääsee jo yhdeltä kotiin! Ehtii siis jopa tehdäkin jotain 
( = lukea ja tehdä kaikki läksyt kerran viikossa..)
Postilaatikossa odotti tänään kasa vähemmän mukavia laskuja, mutta myös saapumisilmoitus mun ihanasta One Piecesta ja Herra Ylpön levy sekä kasa ihania valokuvia! Piristi mukavasti tätäkin päivää. Olin myös oikeasti ahkera ja luin yhteiskuntaoppia sekä bilsaa, tein ruotsin ja enkun läksyt ja joo, siinähän se sitten olikin. Kuvasin mä kaikkia ostoksiakin mistä en täällä ole vielä mitään kertonut. Löysin tuolta vaatekaapista taas vaihteeksi sellaisia vaatekappaleita joissa oli vielä hintalappukin tallella..Alan muistuttamaan siskoani.

 
Ostin tälläsen blow pro -sarjan thickening mist sumutetta joskus pari viikkoa sitten ja nyt vihdoin pääsin tätä kokeilemaan. Lupaa tuuheamman näköiset hiukset ja täytyy myöntää että lopputulos oli kieltämättä aika pörheä. En valita, tykkäsin. Mukavaa vaihtelua tähän lättätukkaan joka on ihan oudon pituinen ja värinen, mutta en saa tälle mitään tehdä. Tyhmää. Yritän tätä epätoivoisesti kasvattaa, en edes tiedä mitä varten.


Täytyy nyt myöntää että en osaa tuosta mitään järkevää sanoa. Kuten en mistään muustakaan kun väsyttää niin paljon ja huomenna pitää jaksaa mennä taas kahdeksaan kouluun, joten taidan lopettaa tältä kertaa. Pahoittelen tätä kaikkea sekavuutta! Koitan saada jotain parempaa aikaan...varmaankin viikonlopun jälkeen viimeistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)