sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Fete des lumieres?

Se olis vähän niin kuin loma nyt seuraavan viikon! Viikonloppu kului hyvässä seurassa, hyvää ruokaa syöden ja hyviä leffoja katsellessa. Eikä ensi viikon seurassakaan ole mitään valittamista kun Kaina suuntailee huomenna tänne päin!





Syksy tulee, tai on tullut on, illat pimenevät ja kynttilät on ihania! Samoin juhlat. Kaksi hyvää ystävääni ovat ahkerasti jaksaneet aina järjestää meidän hullulle ystäväporukalle leffailtoja ja esim. Marjut on jaksanut minua aina kestitä kotonaan koulupäivien jälkeen, joten tuntuisi kohtuulliselta järjestää kerrankin jotain itse, kiitokseksi siitä, kun on noin ihania ystäviä ja ihan muuten vain piristämään pimeitä syysiltoja.
Ideoita riittäisi vaikka muille jakaa, mutta se toteutus on sitten ihan toinen asia ja olenkin tässä jo monta tuntia miettinyt että mitäköhän tässä nyt tekisi. Meillä on ihana vanha navetta jossa olisi mukava pitää vaikka minkälaisia juhlia, varsinkin näin syksyisin, mutta se ei ole okein siinä kunnossa, että siellä viitsisi mitään pitää. Tietysti sieltä yhden nurkkauksen nopeasti siivoaisi käyttökelpoiseksi - jos ei olisi jalka paketissa.
En nyt pääse tästä ideastani eroon, joten kai tässä jotain pitää alkaa kehittelemään ja kyselemään ihmisiltä onkos niillä kuinka paljon menoa ensi viikolla. Kyllähän minä aina jotan saan aikaan. Saa nähdä, saa nähdä..






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)