sunnuntai 14. lokakuuta 2012

If you seek Amy

Heipä hei taas pitkästä aikaan! Ei, en ole kuollut, vaikka sitä toivoisitte. 
En ole vain oikein keksinyt mistään postaamisen arvoista ja lisäksi olen ollut niin huonovointinen torstaista lähtien etten ole oikeastaan pystynyt tekemään mitään muuta kuin makaamaan sängyssä tai sitten nukkumaan.
Syynä tähän on, että sain taas tuohon nilkkaani noita kasvutekijöitä ja niistä lääkkeistä tulee niin pirun huono olo, että mitään ei pysty tekemään. Perjantaina koulussa oli tuskaa, uskokaa pois. 
Olen siis viettänyt koko viikonlopun katsellen Tudorsin ensimmäistä tuotantokautta, syömällä ja pelaamalla Pirates of the Caribbean lego -versiota wiillä. Mukavasti on mennyt näinkin.

Kerronpa teille vaikka äsken tekemästäni H&M:n tilauksesta kun en parempaakaan jutun aihetta tähän hätään keksi. Minulla oli käyttämättä tuo -10% alennuskoodi niin käytinpä sen nyt hyväkseni, viimeistä päivää kun voimassa näytti olevan.

Olen jo pitkään haaveillut pidemmän mallisesta villatakista, mielellään ruskeana tai sitten sellaisena viininpunaisena. Noh, löysin sellaisen nyt tuolta alesta, hintaa tällä villatakille oli jäänyt 15 euroa, alkuperäinen hinta oli 29,95


Tilaukseen lähti myös yksi toppi, hintaan 7,95 tälläisenä puuterin värisenä. Aluksi ajattelin kirkaan punaista mutta totesin sen olevan epäkäytännöllinen väri, joten päädyin tähän neutraaliin.


Lisäksi tein vähän niin kuin heräteostoksena nämä kyseiset farkut. Kyllä mä oikeastaan farkut tarvitsen, mutta en nyt ajatellut ostavani niitä ihan tuosta vain. Ylitin myös itseni ja ostin pitkästä aikaan siniset farkut mustien sijaan. Hui..
Nämä siis maksoivat alennuksen jälkeen 17,95, normaalisti 19,95

kaikki kuvat täältä

Lisäksi löysin yhden ihanan laukun, mutta jätin sen ostamatta siksi, että se oli liian kallis, minulla on tarpeeksi laukkuja ja luultavasti kaikki tulisivat sitä muutenkin vihaamaan. Ehei, tuo viimeinen ei ollutkaan syy, vain muiden mielipide. Tämä tiedoksi teille jotka vihaatte Lehmääni.
Mutta niin, kaikkeen ei ole varaa. Ehkä vielä joskus. Se laukku olisi niin kiva talvella..

Mutta nyt katoan lukemaan Puhdistusta tai katselemaan Tudorsia.

5 kommenttia:

  1. Anteeksi että vihaan lehmää. Haluan kans tollasen pitkän neuletakin, mutta mustana ja napeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lehmä on ihan kiltti jos sille vaan antaa mahdollisuuden

      Poista
  2. Ida, lehmällä OLI joskus mahdollisuus...... D:

    VastaaPoista
  3. Ida, lehmällä OLI joskus mahdollisuus...... D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä sitä tappanu. Eikä sitä oo tapettu sen nahkan takia, vaan sen lihan mitä sinäkin saatat syödä :)

      Poista

Make my day :)