perjantai 12. huhtikuuta 2013

Rakas, sinusta on tullut nolo.

Siinäpä olisi idea uudelle tv-formaatille. Minut luultavasti ilmoitettaisin sinne heti ensimmäisenä, ainakin silti tuntuu.

Ihan kuin se ei riittäisi, että luen nykyisin Seiskaa enemmän ja tarkemmin kuin laki sallii, niin päätin sitten hurahtaa eilen subilla alkaneeseen Viidakon tähtöset 2 tosi-tv-ohjelmaan.
Ihan vain siksi että "jokainen klassikko ansaitsee jatko-osan", kuten ohjelmaa mainostettiin.
Ensimmäisestä tuotantokaudesta en katsonut yhtäkään jaksoa, mutta nyt oikeasti odotin, että tuo alkaa. Ei tämä ole enää todellistakaan...
Voin kuitenkin lohduttautua sillä, että en ole ystäväpiiristäni ainut, joka tuohon sarjaan hurahti ja aikoo katsoa sitä siis jatkossakin, torstaisin klo 21:00 subilta.


Tultiin erään kaverin kanssa siihen tulokseen, että tuota sarjaa on vaan pakko seurata ihan sen takia, että Niko. Niko on tuttu BB:stä ja noh, ei siitä sen enempää. Jos jaksatte googlettaa, niin sieltä löytyy kyllä vaikka minkälaista skandaalia. Miehellä on myös oma blogi jota voi lukea täältä. 
Kyllä, olen vajonnut alas näiden sarjojen suhteen, mutta kun ei mulla yksinkertaisesti ole muuta elämää tällä hetkellä kun tv ja tietokone (ja pääsykoekirjat..) niin pakkohan sitä on jotain katsoa! Jään innolla odottelemaan mitä kaikkea tuo sarja tuo tullessaan, ainakin saan aina viikon naurut yhdessä illassa jos en mitään muuta.
Ja möks kun BB:ssä on tänä vuonna joku julkkiskausi. Me no likes.

terveisin
reality-tv:n uusi suurkuluttaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)