sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

terapiapiirejä ja vertaistukea

Lähdin Marjutin kanssa puheenjohtajapäiville karkuun internetin ADAM LAMBERT JA SAULI KOSKINEN OVAT ERONNEET-juttuja, mutta eipä se kovinkaan hyvin onnistunut, kun abc:n myyjäkin näytti olevan paljon enemmän kiinnostunut mtv3:n nettisivuista ja erouutisesta kuin meistä. Fail.

Jännä matka oli silti, sillä olin aivan varma ettei edes päästä perille asti tuolla minun ihanalla autollani, joka on selvästi päättänyt hajota. Usko meinasi loppua viimeistään siinä vaiheessa, kun auto päätti sammua keskustaan keskelle liikennevaloja. Ah sitä tunnetta. 

Puheenjohtapäivistä jäi mieleen parhaiten se, että vertaistuki on tärkeää ja terapiapiirit aiheuttavat hillittömiä naurukohtauksia, mutta ovat mukavia. Taidettiin me jotain lobbauksestakin oppia. Ainakin se, että lobbausta on ihan kaikki. Tiedetään me nyt hieman paremmin sekin, mitä piiri tekee. Ja tietoa Nuva ry:stäkin tuli. Opin myös sen, että sonkajärveläisistä ei vain pääse eroon, missään.
Odotin tätä päivää aika kauhulla ja olin varma, että kuoltaisiin tylsyyteen, mutta ehei! Hauskaa oli, naurettua tuli paljon ja uusia tuttavuuksia tuli solmittua. Kannatti todellakin mennä ja menisin kyllä uudestaan jos pyydettäisiin.


1 kommentti:

Make my day :)