tiistai 11. kesäkuuta 2013

California rest in peace

Mulla on jotenkin tosi vapautunut fiilis. Eilen oli viimeiset valintakokeet vähään aikaan, nyt vaan sitten jään odottelemaan tuloksia. Jännää! Ensimmäiset tulokset saankin tietää jo torstaina, hui!

Mutta nyt kun olisi aikaa niin mihin se kesä katosi? Haluaisin sen auringon ja lämmön takaisin, kiitos! Meillä kun on tällä hetkellä hätäisesti n. +9 astetta lämmintä ja vettä tulee taivaan täydeltä. Järkyttäviä ukkosia unohtamatta. Istun täällä tälläkin hetkellä huppari päällä, kollarit ja villasukat jalassa. Noh, tulipahan näillekin lahjaksi saamilleni sukille heti käyttöä.
Silti ottaisin mielummin sen auringon ja lämmön.


Nyt kun tosiaan on aikaa, niin on ihanaa ottaa kirja käteen ja vain lukea. Ja kyllä, olen lukenut koulukirja ehkä viimeiset puoli vuotta enemmän kuin mitään muuta, mutta juuri sen takia onkin mukava ottaa joku ihan muu kirja käteen ja nauttia lukemisesta. Tuolla odottaisikin kauhea pino lukemattomia kirjoja, aivan ihanaa!



Lukemisen lisäksi voin katsoa hyvällä omalla tunnolla kaikenlaisia sarjoa. Vuorossa ovat siis L-koodi, Game of Thrones sekä My So Called Life maratonit. Kunhan ne L-koodit nyt vaan tulis postissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)