maanantai 3. kesäkuuta 2013

Snapsi per saksi eiku eihän nää olleetkaan rapujuhlat

Se tunne kun 12 vuodesta koulussa saa palkinnoksi ainakin kuukauden kestävän stressin tarjoilusta, vieraiden määrästä ja säätilasta. Ei kun aivan, saahan siitä sitten sen lakinkin vapuksi! Eikä sovi unohtaa lahjoja.

Meillä pelasi onneksi tarjoilu, yllätysvieraitakaan ei tullut ja sää oli mitä mainioin.
Eikä edes se konjakki loppunut kesken, vaikka iskä siitä olikin enemmän kuin huolissaan.


Näytin hyvin nuuntuneelta jo ennen kuin mitään juhlintaa ehdittiin edes aloittaa
Mekko - H&M
Villatakki - Lindex
Kengät - Vagabond
Laukku - 
KappAhl
Kaulakoru - H&M







Kun lauluista oli selvitty, lakit saatu ja itkut itketty, päästiin Kainan kanssa lähtemään takaisin kotia päin. Koettiin tosin hylkääminen jo hieman aikaisemmin kun porukat päätti sitten lähteä kotiin meidän seurueen pienimmän juhlian väsähtäessä.


Napsittiin sitten mahdolliset kiitoskorttikuvat alta pois ennen kuin näytin ihan kuolleelta ja ennen kuin kaikki vieraat saapuivat. Se oli luultavasti ihan hyvä vaihtoehto, sillä kun kello löi kaksi, meidän muuten niin hiljaisella kylätiellä oli ruuhkaa kuin Helsingin Mannerheimintiellä kello 8 aamulla. Luultavasti melkein 90 % kaikista vieraista päätti tulla samaan aikaan. Onneksi oli aurinkoista ja lämmintä, sillä muuten olisi voinut tulla vaikka ahdasta.



Vi hade många tårtor där i festen






Tuon boolin sekoitussuhde olisi voinut olla parempikin, mutta hyvin se näytti maistuvan


Tilannekuvat ovat parhaita



Tuo keltainen kukka oli ihana piristys kaikkien niiden ruusujen joukossa!


Muutama shampanja- ja boolilasillinen myöhemmin jäin jumiin


Tulevaisuuden ylioppilas


Kun viimeisetkin vieraat olivat lähteneet, oltiin Kainan kanssa kovasti siltä mieltä, että meidän ilta jatkuu saunalla ja boolilla, mutta sitten koettiin äkillinen piristyminen ja lähdettiin kaverin suostuttelusoiton jälkeen rannalle itikoiden syötäväksi. Lopulta päädyttiin sieltä kaverin äidin syntymäpäiväjuhliin, jossa kaikki oli enemmän kuin iloisia, että tultiin vaikka puoletkaan ei meitä edes tunteneet. Ja Kainakin kuulemma lauloi kauniista meidän juhlassa.


Tuli niin kiire lähtö, että edes lakki ei ehtinyt mukaan. Noh, onneksi näytän enemmän kuin onnelliselta tuon shampanjan kanssa.



Kyllä tuonne rannalle kannatti lähteä vaikka vain ihan tuon upean auringonlaskun takia

Kaiken kaikkiaan oli mukava päivä ja ilma, tuli puhuttua ruotsia, opeteltua uusia sanoja, kuunneltua poliittisia keskusteluja, tehtyä matkasuunnitelmia ja kerrottua sata kertaa mihin on hakenut opiskelemaan. Sunnuntainakin oli kivaa, mutta siitä kerron sitten myöhemmin, tässä postauksessa oli jo tarpeeksi asiaa - tai ainakin kuvia.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kaikki tulee meille aina yleisesti ottaen syömään, eikä tää tainu olla poikkeus :D haha, ei olla!

      Poista

Make my day :)