maanantai 16. syyskuuta 2013

Faith is coming, that I know

WARNING: sisältää fanityttöilyä 
Tämä päivä alkoi aika normaalisti.
Sitten puhelin soi klo 11:05.
Ja suoraan sanottuna sekosin.
En voittanut lotossa, saanut työpaikkaa tai sen sijaan opiskelupaikkaakaan.
Silti tuntui oikeastaan siltä, että olisin voittanut lotossa.

Eilen livenation ilmoitti, että huomenna on tulossa keikkauutisia.
Spekulointia tapahtui niin facebookin kuin twitterin puolellakin.
Parasta toivottiin, pahinta pelättiin.
Parasta sieltä kuitenkin tuli.


Koska joku suurempi voima selvästi päätti, että en ollut tarpeeksi hysteerinen tuon uutisen jälkeen, niin perään lätkäistiin myös Ruotsin keikka. Siitä ilmoitin sitten rakkaalle siskolleni.
Siellä siskoni, 38v, ilmoitti hyvin napakasti että me lähdetään katsomaan Jared Letoa vaikka henki menisi. Ai miten meillä ollaan vähän fanityttöjä tässä perheessä? En usko...
Noh, hyvin nopeasti tuli siis tehtyä päätös siitä, että Ruotsi kutsuu helmikuussa♥

Tällä hetkellä mun MARS-keikkakalenteri näyttää tältä



Viro on vaaleanpunaisella, koska sen kohtaloa ei ole vielä päätetty.
oikeasti tuntuu siltä, että kyllä senkin kohtalo on taidettu päättää...


Huomenna istun täällä stressaantuneena, luottokortti kädessä ja yritän saada tuolta presalesta liput Helsingin ja Tukholman keikoille. Jos en, sitten stressaan itseni hengiltä aina torstaihin asti, jolloin on pakko onnistua Tukholman suhteen. Sitten voinkin rauhassa alkaa stressaamaan maanantaita, koska silloin selviää Helsingin kohtalo. Jos näistä selvitään hengissä ja liput saadaan kotiin, en tietenkään voi huokaista helpotuksesta, vaan alan mahdollisesti stressaamaan Tallinnaa.
Jos tämä kaikki onnistuu, sitten alan stressaamaan laivoista. Kyllä, kerrankin laivoista enkä lennoista. Ja sitten huomaankin että hups, on jo marraskuu ja istun lentokoneessa matkalla Lontooseen.


Vaikka tämä olikin ehkä maailman paras maanantai, niin pääni on sekaisin.
Olen saanut liikaa tietoa yhden päivän aikana, niin näitä ihania uutisia kuin vähemmän ihaniakin. Pari tuntia sitten olin jo valmis työntämään pään hiekkaan etten kuulisi enää yksiäkään uutisia. Lisäksi uhkasin kaverilleni muuttavani Kiinan maaseudulle, mahdollisimman kauas internet-yhteydestä. Ja puhuin puhelimessa liian kauan.

Ihaninta tässä kaikessa on se, etten ole ainut joka on stressaantunut kaikesta saamastaan tiedosta. Facebook räjähti käsiin ja joku muukin oli sitä mieltä että "saan sanoa hyvästi rahoilleni..". Mietittiin jo kimppalottoa, arpoja ja sitä, että Viking Line voisi alkaa tarjoamaan Echelon-paketteja Ruotsiin sekä Viroon.

Nyt haen teetä ja yritän rauhoittua.

Ps. Linkin Parkin uusi kappale julkaistiin tänään, samoin Britney Spearsin. Keikkauutisia julkaisivat Marssien lisäksu myös Bullet for my Valentine. Super-maanantai? Liian super minun päälleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)