maanantai 23. syyskuuta 2013

someone is crazy about fashion

Sanokaa mitä sanotte, mä ihan oikeasti ajattelin ja YRITIN postata jostain muusta kuin Jared Letosta. Mun piti tehdä levyarvostelu, mutta se vähän niin kuin kaatui siihen, etten löytänyt sitä levyä mistään kaupasta. Möks.

Mutta kaksi asiaa lähellä sydäntäni, Jared Leto ja muoti.
Postasin aikaisemmin Jaredin VMA asusta täällä.
Silloin puhuttivat Saint Laurentin nahkahousut.
Jos Jared ei niinkään kiinnosta, keskittykää siihen muotiin.

Aloitetaan New Yorkin muotiviikolta.

(1) Tumblr


Yllättäen ihastuin tuohon paitaan ja googletin. Noh, tuo 130 dollarin paita osoittautui liian kalliiksi minun budjetilleni. Mutta on mukavaa että Jared tukee uusia suunnittelijoita.
Enfant Riches Deprimestä voitte lukea enemmän täältä.
Ja jos on rahaa, voi itselleen ostaa vaikka kivan paidaan. Tai jos tuntee suunnatonta halua ostaa minulle lahjaksi sellainen, sekin käy!

Pystään New Yorkissa



Balmainin S/S 2013 mallistosta lyhythihainen nahasta valmistettu napillinen paita, taskuilla ja olkapääyksityiskohdilla. Ihan kiva, tykkään tästäkin. Ja jos jollain sattuu olemaan noin 2950 dollaria ylimääräistä, niin tuollaisen voi sitten ostaa vaikka poikaystävälleen joululahjaksi.

Hypätään Lontoon muotiviikolle




Marie Claire-lehden synttäripippalot ja hieman lisää Balmainia, tällä kertaa tämän syksyn mallistosta. Smokki tyylinen, 46% villaa oleva takki jossa on huomattavissa vivahteita Kiinalaiseen kulttuuriin noiden hihojen koristeluissa. Toimii. Ja ilmeisesti Jaykin tykkää, sillä takki nähtiin myös iHeartRadio festivalin keikalla Vegasissa.
Ja jälleen kerran, jos joku sellaista himoitsee, sen saa itselleen kevyellä 2658 punnalla.

Olen ottanut elämäntehtäväkseni selvitää kenen suunnittelema luomus tämä..takki (?) on.
En tiedä miksi tuota pitäisi kutsua. Turkki? Karvapeite? Talviturkki? Sosiaalisessa mediassa puhutaan mustasta joutsenesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)