torstai 2. huhtikuuta 2015

Mikä maa valitaan?

Joskus tuntuu enemmän siltä, että maa valitsee minut.
Tällä kertaa siinä taisi käydä juuri niin. 
Tavallaan. Tietysti moni asia vaikutti.
Ja sitten kuvioon tuli vielä useampi muuttuja, kuin mitä vaikuttajia oli ollut.

Sen pidemmittä puheitta, mun elämässä seuraava matkakohde tulee olemaan ei yhtään sen vaatimattomampi paikka kuin Dubai!


Olen tästä matkasta innoissani, mutta olisin ollut enmmän innoissani ilman niitä lukuisia muuttujia jotka ilmaantuivat kaikki noin kaksi viikkoa ennen lähtöä.
Tämä matka tuli varattua samanlaisella "raivolla" kuin aikoinaan Frankfurt, eli suoraan sen jälkeen kun edelliseltä matkalta oli hätäisesti kotiuduttu. Hyvä että Helsingistä edes takaisin koti-Turkuun päästiin kun oltiin jo ostamassa kaikkea. Ja uskokaa tai älkää niin kaikesta huolimatta tää matka on suhteellisen hyvin suunniteltu (tein jopa numbers taulukon!). Tai oli kunnes kaikki meni uusiksi.
Lennetään tosiaankin niinkin yksinkertaista reittiä kuin Turku-Gdansk-Nyköping-Tukholma-Dubai. Joku siellä varmasti jo pudistelee päätään ja nauraa että mitähän helvettiä mutta meillä ei kauheasti ollut vaihtoehtoja. Halvin ja nopein meidän kannalta.
Meidän piti lähteä heimoutumaan Puolaan ja jatkaa sieltä sitten samoilla silmillä aina Dubaihin. Noh, heimoutuminen siirrettiin ensi kuulle, mutta matkaahan ei siirretä. Ollaan tuon rakkaan kämppikseni kanssa selitetty jokaiselle erikseen ainakin kymmenen kertaa että miksi ollaan edelleen menossa.
Minusta suurempi kysymys on miksi emme menisi?

Meillä on lennot halpalentoyhtiöiltä, niistä ei kuitenkaan saisi rahoja takaisin. Molemmat meistä halusivat kuitenkin mennä käymään Dubaissa. Joten mennään nyt sitten. Saatana.
Ja positiivista tässä on se, että ehditään oikeasti tehdä jotain. Vaikka sitten vain maata rannalla ottamassa aurinkoa siellä +35 asteen lämmössä.

Meillä on suunnitelma; mennään Comic Coniin (mihin oltiin muutenkin menossa), kierrellään maailman suurimpia ostoskeskuksia, vieraillaan moskeijassa ja mennään katsomaan kameleita. Mennään katsomaan se maailman korkein rakennus ja ainut seitsemän tähden hotelli. Ehkä delfiinejä. Pidetään hauskaa. Syödään hyvää ruokaa. Nautitaan.
(Ja otetaan mun iskälle paljon kuvia, koska hän on ainut joka oikeasti oli ihan todella innoissaan tästä koko tempauksesta eikä heti ensimmäisenä alkanut raivoamaan)
Huusin tänä aamuna että viikon päästä lähdetään Dubaihin. Sitä ennen kyllä kärsitään kylmyydestä Turussa pääsiäisen yli. Ja sitten Puolassa. 
Stressataan ja pakataan. Kriiseillään. Ja itkekään kun ei ole rahaa.
#äitilähetärahaa



Kuvista puuttuu vielä sekä norjan että ruotsin kruunut. en kehtaa kohta enää mennä tuonne forexille kun siellä on aina sama henkilö töissä. hehe.

Current mood on vähän tällänen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)