sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Ida in Wonderland vs. Every morning at six

Syy sihen miksi en ole kirjoitellut pitkään aikaan on ollut yksinkertaisesti se, että inspiraationi tähän hommaan katosi kokonaan. Sitten tuli kesä ja työt. Kesän jälkeen alkoi uusi koulu ja sen mukana uusi elämä. En tiedä tulenko tätä blogia enää kauheasti päivittelemään vaikka tämä onkin se aito ja alkuperäinen. Saatan edelleen jatkaa täällä puolella suomeksi kirjoittamista esimerkiksi matkoista sun muista.

Päätin kuitenkin aloittaa uuden, englannin kielisen blogin joka keskittyy tähän niin sanottuun "uuteen elämääni". Blogiin pääse alla olevan kuvan kautta. Siellä ajattelin enemmän avata sitä millaista arkeni on ja kirjoituskieleksi päätin englannin sen takia, että minulla on paljon ystäviä, jotka ovat pyytäneet voisinko kirjoittaa blogia myös englanniksi pelkän suomen sijaan.


Ida in Wonderlandin oli alunperin tarkoitus keskittyä vain ja ainoastaan Mars-juttuihin, mutta asiat muuttuvat ja totesin että kyllä tämä nykyinenkin arki aikamoista ihmemaassa seikkailua on. Jos (ja kun) Mars-juttuja tulee, pidän ne edelleen tässä blogissa :)

Menkäähän seuraamaan jos kiinnostaa mitä nykyisin puuhailen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)