maanantai 21. maaliskuuta 2016

Run Forest Run!

New York - 23/12/15

Vaikka mentiin aikaisin nukkumaan ja ajateltiin, että vältyttäisiin jetlagilta niin ei siinä niin kuitenkaan käynyt. Heräsin ensimmäisen kerran neljältä ja lopulta kaikki oltiin täysin hereillä  viiteen mennessä. Päätettiin kerrankin tehdä jotain hyödyllistä kun kerta oltiin hereillä ja lähdettiin kuntosalille. Ihan mukavat maisemat sieltä kuntosalilta oli.


Aamun urheiluhetken jälkeen kello alkoi olemaan jo sen verran että valmistauduttiin päivään ja varsinkin aamupalan metsästämiseen. Aamupalan metsästäminen ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä, sillä koska oltiin hieman tyhmiä, jouduttiin maksamaan tosin kyllä maukkaasta aamiaisesta, noin $20 dollaria per henki. Melkein itketti ensimmäisen aamun kunniaksi. 




Aamiaisen jälkeen suunnattiin metsästämään bussia, joka veisi meidät New Jerseyhin ja Jersey Gardens outleteille. Ostettiin seitsemän päivän metrokortit ja sen jälkeen lähdettiin etsimään automaattia josta saisi liput sinne bussiin. Onnistuttiin ja ehdittiin juuri ja juuri bussiin. Siinä sisällä ollessa huomasin vaan että joko jostain syystä en saanut paluulippua ollenkaan tai olin unohtanut sen siinä kiireessä sinne automaattiin. Kyllä otti päähän. Ihan kuin olisi maanantai ollut vaikka kyseessä oli (ehkä) keskiviikko. Nukuttiin koko bussimatka outleteille sillä aikaisin herääminen ja kuntosalilla rehkiminen oli velottaneet osansa.

Tuolta outleteilta minulla ei kyllä taida olla yhtään kuvaa, en paljon ehtinyt kuvaamiseen keskittyä, kun kiidettiin kaupasta toiseen. Tuntuu että viimeisen vuoden aikana oon kiertäny ostoskeskuksia ja outletteja enemmän kuin laki sallii. Voisin tehdä melkein jonkun Top 10 listan kaikista. Normaaliin tapaan itsehän tein tätä kierrosta maailman pienimmällä budjetilla, niin kuin koko matkaa muutenkin. Vietettiin tuolla outleteilla tosiaan koko päivä ja  suunnattiin vasta pimeyden laskeutuessa takaisin Manhattanille. Takaisintulo matkalla nukuttiin taas ja se matka kesti kirjaimellisesti ikuisuuden. Menomatka kesti noin tunnin, takaisin tultiin kolme, kiitos liikenteen. Koettiin sitten ne ruuhkat joilta Losissa vältyttiin niin tuolla.


Illalla uhattiin ehkä maailman kamalinta rankkasadetta, samanlaisen oon viimeeks kokenu Las Vegasissa. Päätettiin myös ettei meitä ole tehty sokerista ja päättäväisinä siellä kaatosateessa mentiin ilman minkäänlaisia sateenvarjoja tai -viittoja. Oltiin päätetty että halutaan mennä Time Squarelle ja niin myös tehtiin. Ei varmaan ole vähään aikaan siellä ollut niin hiljaista kuin tuona iltana sattui olemaan.







Päätettiin jossain vaiheessa, että tarvitaan jälleen ruokaa ja suunnattiin Bubba Gump Shrimp Co. syömään. Oltiin tuossakin ravintolassa kaikki oltu jo aikaisemmin Losissa joten tiedettiin että saataisiin kyllä hyvää ruokaa. Oli ihanaa päästä turvaan siltä sateelta ja viileydeltä. Ei oltu kyllä ainoita jotka oli samaa mieltä.




Hyvin myöhäisen illallisen jälkeen kirjaimellisesti raahauduttiin takaisin hotellille ja mentiin vain suoraan nukkumaan, että jaksettaisiin seuraavana päivänä taas touhuta. Kamalan raskasta tuo matkailu...

To be continued...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)