keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

protestikeskiviikko

Aina näin keskiviikkoisin NRJ:tä aamulla kuunnellessani totean, että aamupojilla on protestikeskiviikko. Koska en itse voi koskaan soittaa samalla ajaessani, protestoin nyt täällä mm. kaikkea vastaan.



  1. Miksi lukio on vaapehtoista, mutta kuitenkin pakollista? Tyhmää, että sinne mennään vapaaehtoisesti, mutta sitten siellä on kuitenkin pakko istua ja täytyy olla kirjat, kynät ja kumit yms. mukana, että pääsee kurssin läpi. Reilua.
  2. Epäreilua on myös se, että koulupäivät on niin pitkiä. Kun istuu koulussa kahdeksasta neljään, niin ei kyllä enää jaksa kiinnostaa saati naurattaa yhtään mikään! Ja sitten ne vielä kuvittelee, että me tehtäis jotain läksyjä...niin varmaan.
  3. Perseestä, kun tulee kevät ja joka paikka on täynnä kuraloskapaskakuramömmöä. Eihän sitä edes tiedä mitä kenkiä tuolla pitäis käytää, tosin vadelmanpunaset hai-kumpparit on hyvä valinta anygay.
  4. Protestoin myös sitä vastaan että unohdin, että mitä vastaan mun piti vielä protestoida...varmaan sekin liitty jotenkin lukioon ja sen ihanuuteen.
ps. mitä jäi koko uskonnon kurssista käteen? "OMG, SIIS ME EI OLLAKAAN KATOLILAISIA? ....mitä me sitten ollaan?" onneks kaikki tietää, mihin kirkkokuntaan me kuulutaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)