keskiviikko 5. syyskuuta 2012

the mystery box

Kun vihdoin ja viimein selvisin kotiin tänään, kotona odotti mystinen paketti jonka sisältö näytti tältä

 Sain sitten tuollaisia mukavia Pantenen näytteitä. Paketissa tuli shampoo, hoitoaine ja hiusnaamiopurnukka, kaikki tarkoitettu värjätyille hiuksille. Tykkään. Mukana oli jonkinlainen kirjekin, mutta valitettavasti en osaa tanskaa. Islanti saattaisi jopa luonnistua mutta tanska, sorry guys, not gonna happend.


Heti pakkauksen etupuolella luvataan pehmeyttä ja suojaa. En nyt tiedä, näin ensimmäisen käytön perusteella eivät nämä hiukset nyt sen pehmeimmiltä tunnu. Mutta eihän sitä heti voi tietääkään, uusi raportti siis tulossa muutaman viikon päästä! Silloin olen varmaan kokeillut jo tuota hiusnaamiotakin. Mietinkin että sellainen täytyy ostaa, mutta nyt ei sitten tarvitsekaan. Säästyypähän nekin rahat.

Rahaa ei tällä viikolla kyllä ole säästynyt. Kävin tänään ostamassa vaihteeksi taas yhden koulukirjan. Niitä on oikeasti jo valmiiksi joka paikassa ja lisää vaan tulee. Hukun niihin kohta.
Maanantaina mukaan tarttui Essien kynsilakka, sävyltään Ballet Slippers. Rakastuin kaikkiin niihin kynsilakkoihin ja mulla onkin (typerä) tavoite kerätä ne kaikki.

 Koska en jaksa tapella tämän bloggerin ja jumittaman nettiyhteyden kanssa kauempaa, loput kuvat ja ostokset sun muut tulevat sitten joku toinen päivä. 
Huominen näyttää kuntosalilta ja bilsan kirjalta.

ps. OTA OMENA

4 kommenttia:

Make my day :)