sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Just another lonely sunday, part 2.

Koska en vieläkään halua lukea ruotsia, teen tapojeni vastaisesti jo TOISEN postauksen tänään, huh huh...
en edes tiedä mitä pitäis kirjottaa, on muutaman tunnin aikana tullu sellasta juttua vaikka mistä suunnalta, että tässähän menee sekaisin. Ja jos ette vielä tieneet, niin kun on nuha, niin kannattaa ottaa luotiliivit. tälläisen ohjeen sain ystävältäni. Kiitos tästä M!

Muisteltiin Kainan kanssa Englannin matkaa ja ah, saatiin hyvät naurut! Lähtisin B'mouthiin takaisin vaikka heti, vaikka se matka ei selvästikään tehnyt hyvää mun mielenterveydelle, millään tavalla. Löysin sieltä kuitenkin niin paljon ihania ystäviä, joista parhaimmat sain ystävikseni, vieläpä täällä Suomessa! 

Tää ilta on myös aika pitkälti koostunut tesstä ja kahvista, sekä dominokekseistä. Kiitos iskälle, joka toi niitä, että jaksaisin lukea kokeeseen. Eilinen päivä koostu shoppailemisesta äitin kanssa. Mukaan tarttui yksi piirretty, Anastasia, Hurtsin levy ja Maybelinen violetti kajaali, johon olen jo nyt ihan in love. Rakastan melkein kaikkea muuta, paitsi ruotsin kirjaani, jonka kanssa mun pitäis olla ihan in love tälläkin hetkellä, mutta en ole.
Ja tässä kuvia:

2 kommenttia:

Make my day :)