lauantai 8. lokakuuta 2011

"Tämä turmeltunut nuori huligaani vieraannutetaan kaikesta käsittämisestä."

Mau, enpäs tiedä mitä kirjoittaisin. Mulla on wanhojentanssimekko- ja parikriisi. Lisäk mun micro dermal on tulehtunu pahemman kerran, että on kivaa. Tuostahan en kuitenkaan luovu, piste. Pistin siihen omaisuuden, joten heti ei luovuteta, ehei.
Hmm..tänään taitaa olla lauantai. Mitäs eilisestä...olin koulussa, skippasin toisen filosofian tunnin ja joo..se opettaja varmaan melkein päästä meidät kolme siitä kurssista läpi ku ollaan poissa joka toiselta tunnilta. Koulun jälkeen oli ihan outo olo, kävin nukkumaan ja heräsinkin joskus seittemän aikaan. Olo ei kyllä ollut yhtään sen parempi ku aikasemminkaan. Innostuin siinä sitten piirtelemään vähän ja tässä on lopputulos

Joo..joskus sitä vaan iskee inspiraatio ja sitä täytyy sitten hyödyntää. Joskus sitä ei nimittäin ole ollenkaan. 
Tänään käytiin äitin kanssa vähän kaupungilla, oli pakko käydä ostamassa ranskan kirja ja sitten suunnata kirjastoon lainaamaan kirjoja jotka täytyy äikän kurssilla lukea. Itse päätin lukea Kellopeliappelsiinin ja Tarinan Vailla Loppua. Jälkimmäistä en vielä aloittanut, mutta ensimmäisen kylläkin. Enkä oikein tiedä mitä sanoa. Ehkä en sano mitään. Voin vaan todeta, että kirjan perusteella taidan jättää sen elokuvan välistä, vaikka oonkin sen halunnu nähdä jo pidemmän aikaan. Kirja riittää. Koska pidän mitä oudoimmista kirjoista, luen tuon varmasti loppuun. Jännää siinä kirjan lukemisessa on se, että tartteen melkein koko ajan siellä takasivulla olevaa sanastoa avukseni. Onneks siellä on sellanen, koska muuten tuo teksti olis aikamoista hepreaa..ainakin melkein. Taidankin kadota tästä takaisin sen kirjan sairaaseen maailmaan. Jos mua ei kuulu takasin...tulkaa pelastamaan! (jos uskallatte)

2 kommenttia:

  1. ihana kuva, ja muuten kiitos siitä poikani Kevin m´vinkistä, oon koukussa :D

    VastaaPoista
  2. tack så mycke ja ole hyvä vaan. Kiva että joku innostu lukemaan :D se ei ehkä oo maailman iloisin ja onnellisin kirja, mutta ei niiden sellasia aina tarttee ollakaan :)

    VastaaPoista

Make my day :)