maanantai 3. lokakuuta 2011

karu totuus

Karu totuushan on yksinkertaisesti se, että nukahdin ruotsin kokeeseen. Hyvä minä! Ei sen puoleen, en ollut ainut joka siellä auditoriossa näytti nukkuvan. Kyllä Eetullekin uni maitti paremmin kuin hyvin.
Toinen karu ja täysin tarpeeton fakta elämästä: jaksan laittautua vaan sillon kun on aikaa. Eli esim. tänään, nyt, juuri äsken. Kohta autokouluun ja tottakai minä sinne nyt jaksan laittautua, vaikka kouluun voikin aamulla lähteä hiukset pystyssä, ilman meikkiä, lökärit jalassa. Jos aikosin laittautua kunnolla aina aamuisin, niin täytyis varmaan herätä tuntia aikaisemmin...tai sitten vain nousta sillon kun kello soi. Ja se onkin sitten vaikeampi asia. Vihaan aamuherätyksiä, enkä olla millään tavalla aamuihminen. En ole koskaan ollut, enkä tule koskaan olemaankaan.

Katsoinpa tuossa sitten melkein kokonaan sen Lord of Warin ja ihme kyllä sitä analyysia/esseetä/mitälietä tuli aloitettua. Huomenna ehdin sen loppuun kirjoittaa ja palauttaa, juuri parahiksi ennen koetta joka onkin sitten keskiviikkona. Sen jälkeen koeviikko ois over. Ihanaa. Vaikka toisaalta tykkään koeviikoista, tuntuu vähän siltä kuin ois loma. Mutta vaan vähän.

Tänään siis vielä luvassa autokoulu ja mantsan aktiivista (not) lukemista. Autokoulussa menee taas sinne seitsemään ja kello on taas lähempänä puolta yhdeksää ennen kuin kotiin asti pääsen. Aivan ihanaa. Mitäs muuta tästä päivästä...J suostu mun bestmaniks häihin, joiden päivämäärä on vielä vähän hakusessa. T:n kanssa juteltiin siivoamisesta, neuvostoliitosta ja blondeista. Eilen illalla (lue yöllä) juteltiin sen kanssa homopornosta ja siitä, kuinka joku randomi tuli ehdottelemaan mulle homoseksiä. Ihan kiva muuten, mutta olen tyttö joten sori, etsi mies! 
Iltaa myös piristi kummasti se, kun T totesi, että on kivaa, kun olen nainen. Luulisi ettei tuo niinkään jaksaisi mieltä piristää, mutta kyllä se vaan piristi. Naisena on kivaa! (vaikka naimisiin joudun menemäänkin Ilpona..tosin ei siinäkään mitään pahaa ole)


Ohhoh, kello on jo noin paljon ja tulipahan kirjoitettua vaihteen vuoksi oikein kunnon tekstipläjäys, tosin ilman kuvia. Pahoittelen sitä! Nyt, Adios!


PS. Olen kuunnellut Hurtsin Happiness levyn kohta puhki..onneksi se lähti kaverille lainaan.

2 kommenttia:

  1. Sun blogi on sopivasti vajaa :_D Tätä on ihan paras lukea! :_D

    VastaaPoista
  2. sopivasti vajaa...ihanaa, kiitos tästä! :_D <3

    VastaaPoista

Make my day :)