tiistai 4. lokakuuta 2011

>> "Muutamat isät määräävät aina milloin lamppu otetaan esiin." >>

Mantsan kirja, kone, villasukat, kuppi sitä ihanaa lakritsa teetä from England, muumipapan & nuuskamuikkusen mietekirjat, Britney Spears..hetkinen? Britney Spears..? Hups. Pitää varmaan kohta vaihtaa artistia. Mutta tää on oikeestaan täydellinen ilta, puuttuu vaan kynttilät ja seura! Kaikki seura jota haluaisin on liian kaukana. Tää ei oo kivaa..


Tää on ollu epätavallinen tiistaipäivä. Sain nukkua pitkään..siis tiistaina. Koeviikko on kieltämättä ihan kiva, varsinkin jos sinne sattuu tälläisiä vapaapäiviä. Tosin ihana maantiedonopettajamme KM ei armahda silloinkaan. Sain sen pirun esseen valmiiksi, tosin väärässä muodossahan sen sitten lähetin, pitääkin käydä kohta tarkistamassa onko ah niin täydellinen kaikkien elämästä karumpaa ja julmempaa tekevä opettajamme hyväksynyt sen. No ei, KM on kiva. Mutta julma. on JULMAA laittaa ihmisiä kirjottamaan tälläsiä esseitä elokuvasta jossain on ah-ihana Jared Leto. Ja sitten sitä ei saa ylistää yhdessäkään lauseessa..murr.
Olen varmaan menettämässä järkeni. Siivosin tänään vapaaehtoisesti. Siis minä, joka ei koskaan siivoa vapaaehtoisesti, paitsi keskellä yötä kun on pimeää, eikä kukaan näe ja kaikki normaalit ihmiset ovat nukkumassa.

Huomenna tekemään koe, sitten ajamaan kumoon pari mummoa ja sen jälkeen nään L:n kaupungilla! Ihanaa nähdä vanhaa kaveria pitkästä aikaan. Viimeeks oon kyseistä henkilö tainut nähdä kesäkuussa...ikävähän tässä jo olikin. Sitten torstaina M tulee meille, jee, päästään tanssimaan.
Tanssimaan...wanhojen harjotukset alkaa eikä mulla tavallaan oo vieläkään paria. Murr, en tykkää yhtään, monestakaan syystä. Niistä syistä sitten myöhemmin ehkä lisää.

Ja ei, ei kuvia tälläkään kertaa. Miksi? Koska olen laiska ja vaikka yritin, en saanut kuvia onnistumaan. Sorry guys.

2 kommenttia:

  1. kauheeta ku ei saa ylistää Jaredia... vääryyttä :((

    VastaaPoista
  2. niinpä. se oli vielä niin hyväkin siinä leffassa. ja se kuolikin. ja sitten häntä ei saa ylistää. this is so wrong

    VastaaPoista

Make my day :)