maanantai 16. tammikuuta 2012

day off

Tänään oli hieman omaa lomaa -päivä. Aina kun ei vaan voi jaksaa lähteä yhtään mihinkään. Tässä jaksossa on suhteellisen hyvä pitää näitä tälläsiä päiviä, ens jaksossa ne ei sitten ookkaan niin helppoa, sielä on alkaa kaikki kielet, myös ihana ruotsi! Dislike se opettaja ja sen ansiosta myös koko kieltä. Täytyykin muuten muistaa käydä opon luona kertomassa siitä, että lopetan sen ranskan. Aika ja mielenkiinto ei yksinkertaisesti enää riitä, joten ei voi mitään. Ihan niin kuin aika riittäis yhtään mihinkään muuhunkaan..
Pistin nenäni jopa ulos tänään ja tässä pari nappaamani talvinen maisema. Laatu on kännykkäkamerea ja en tiedä mikä tuo outo pinkki sävy kuvassa on.




pitäis lähteä lukemaan filosofiaa nyt kun sain sen CV:kin lähetettyä ranskan opettajalle, vihdoin ja viimein. Ei kyllä se filosofia yhtään innosta ja pelkkä ajatuskin alkaa väsyttämään entistä enemmän. Ehkä vielä tässä kohta jos jonkinlainen innostus iskisi. Tuskin kylläkään iskee..
JA miksi, voi miksi Suomi24:n s-posti ei voi toimia??

2 kommenttia:

  1. jos mielenkiintoa edes riittäisi siihen että pääsisi omasta äidinkielest läpi, niin se olis jo ihan <3 mutta ei... mietin jo että pitäisikö lopettaa venäjänkielen... hitto, hukun venäjäläksyihin...-.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ensi jaksossa hukun minäkin...valitettavasti! ._. eipä ole mitään järkeä opiskella mitään sellaista, mikä ei kiinnosta, mutta koska opot♥ ni ei voi mitään..

      Poista

Make my day :)