maanantai 18. helmikuuta 2013

American Idol

En yleensä seuraa minkäänlaisia laulukisoja, ainakaan yhtä kautta enempää. Voice of Finlandiakaan en ole ensimmäisen kauden jälkeen jaksanut katsella.
En tiedä miksi, mutta jostain syystä American Idol jaksaa iskeä kuitenkin kausi toisensa jälkeen. Itse olen nähnyt osan seitsemännen, kahdeksanen ja yhdeksännen kauden jaksoista ja tällä hetkellä seuraan tuota uusinta kautta joka tulee Subilta. 


Noilta kaikilta kausilta tiedän voittajista vain ensimmäisen kauden Kelly Clarksonin, Carrie Underwoodin ja David Cookin. Ja 8. kaudella toiseksi tulleen Adam Lambertin, ofc.


Laulajien lisäksi hauskuutta tuohon ohjelmaan tuo ehdottomasti tuomaristo.
Kaikki varmaan tietävät Simon Cowellin, jos ei mistään muusta, niin tästä kyseisestä ohjelmasta. Muita mainitsemisen arvoisia tuomareita ovat alusta asti mukana ollut Randy Jackson, 10. ja 11. kaudella mukana ollut Jennifer Lopez sekä samalla kaudella ollut Steven Tyler. Tämän uuden kauden tuomareista en kauheasti perusta, en todellakaan tiedä mitä Nicki Minaj tekee siellä tuomaristossa, mutta ehkä mun ei sitä tarvitse tietääkään.
Suosikkeihin kuuluu myös ohjelman juontaja, Ryan Seacrest.



Pidän tuosta ohjelmasta ehkä sen takia, että siinä vaan on jotain sellaista mitä suomalaisessa Idolsissa ei ole. En tiedä sitten mitä. Ehkä se vaan on se juttu, että Amerikassa kaikki on isompaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)