lauantai 23. helmikuuta 2013

Gonna need a spark to ignite

Mun ensimmäinen lukulomaviikko alkaa lähestyä loppuaan. Positiivinen asia on se, että oon saanu kertaalleen luettua läpi koko lukion ruotsin oppimäärän. Huono uutinen on se, että englantia en ole edes aloittanut, ruotsi on alkanut tökkiä ja psyka ei vain ota ilmaa siipien allensa. Hyvä uutinen taas on se, että onhan tässä vielä kaksi viikkoa jäljellä. Hehe.


Tällä hetkellä mieleeni ei tule mitään, mikä tuntuisi tylsemmältä kuin kehityspsykologia..



Tämä viikko on kaiken kaikkiaan näyttänyt aika kiireiseltä ja se on sisältänyt avaimien kadottamista, kehityskeskustelua, nuorisovaltuustoa, kahvittelua, tyttöjen teekutsuja ja yksi ruotsin tenttikin siihen on mahtunut. Tähän viikkoon on mahtunut paljon myös kaikkea turhaa, kunten liikaa pelaamista padilla, liikaa Twitterin ja Instagramin selaamista sekä liikaa Vine-videoita. Viimeiseksi mainittu Vine on ehkä turhin keksintö ikinä, mutta tavallaan se on Twitterin ja muiden sosiaalisten medioiden seassa ihan mukana. Kiitos Vine, nyt tekee mieli pelata UNOa, syödä sushia ja laulaa. Tekee myös ehkä itsekin mieli opetella käyttämään tuota palvelua joskus. Sitten voin itsekin lähetellä turhia videoita internetin ihmeelliseen maailmaan. Jee!



Viikon löytö on SoundCloud, jonka ihan vahingossa löysin kun App Store sitä minulle kovasti ehdotteli. SoundCloud on palvelu, jossa voi kuunnella ja jakaa musiikkia. Tuonne on mahdollista äännittää pätkiä, jos itse sattuu olemaan musiikillisesti lahjakas, tai sitten vain nauttia toisten tuotoksista, niin kuin minä teen.


Olen todennut jo monta kertaa, että tuolla padilla on elämässäni luultavasti kaksi käyttötarkoitusta: sillä pääsee nopeasti nettiin tarvittaessa ja sillä voi pelata. Luoja auttakoon, kun löysin Temple Run 2 pelin. Sitä voisin pelata vaikka tunteja. Myös Monsters Inc. peli on koukuttava, samoin kuin Bad Piggies, Angry Birdsiä unohtamatta.



Tuohon possun hypnotisoituneeseen ilmeeseen on hyvä lopettaa.
Huomenna lähden Marjutin kanssa Joensuuta, vihdoin ja viimein!
Jos tällä kertaa vaikka pääsisin sinne asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)