maanantai 4. helmikuuta 2013

Where are you summer?

Kesä tulee, tosin ei tarpeeksi nopeasti, ainakaan jos minulta ja parilta muulta kysytään.
Tänään julkaistaistiin lisää esiintyjiä Rock The Beachiin ja lisäksi yhden päivät liput tulivat myyntiin. Niitä voi muuten ostaa halutessaan täältä. 
Ajattelin nyt iltani kuluksi (kun en aikaani tietenkään lukemiseen voisi käyttää..) alkaa tutustumaan bändeihin joita tuonne on tulossa. Itselläni on tapahtumaan kolmen päivän lippu, joten täytyyhän sitä artisteihinkin tutustua, että tietää mitä on menossa kuuntelemaan..

GREEN DAY
Rehellisesti sanottuna tiedän kyseiseltä bändiltä ehkä kolme kappaletta. Hätäisesti.
Oma lempparini on American Idiot. Tätä ollaan menossa katsomaan, koska rakas ystäväni Jenna halusi. Ja myönnetään, että vaikka en bändiä kauheasti tunnekaan, niin haluan sen silti livenä nähdä. Melkein mikä bändi tahansa kun sattuu olemaan hyvä livenä.

                         


 QUEENS OF THE STONE AGE
Tästä bändistä olen joskus ohimennen kuullut ja hetken uhrannut ajatuksistani sille, minkälaista musiikkia mahtavat soittaa. Ei ainakaan pahemmin vielä mikään kappale kolahtanut.
                          

A DAY TO REMEMBER
Tämä Floridasta lähtöisin oleva bändi iski, ja lujaa! Tykkään tosi paljon! Löysin jo suosikkikappaleenikin, joka tällä hetkellä on siis All  I Want.
Innolla jään tätä odottelemaan, toivottavasti esiintyy samalla lavalla kuin missä 30STM myöhemmin, koska jää kyllä harmittamaan jos tätä ei näe.
                     

RAMMSTEIN
En ole koskaan osannut päättää pidänkö tästä bändistä vai en. Enkä osaa vieläkään, monien kappaleiden kuuntelun jälkeen. Fiilispohjalla mennään, kyseessä on on/off-tykkäys.


PARAMORE
Paramore kuuntelin joskus yläasteaikoihin ihan kiitettävästi. Tykkään kovasti ja oon jo useamman vuoden toivonut, että näkisin livenä. No nytpä näen, jee!




Siinä taisivat ne tärkeimmät "uudet" tuttavuudet olla.
Näitä ja etenkin 30 Seconds to Marsia odotellessa...
Summer, please, hurry up!

MARS IS COMING....SOON


(esiintyjien kuvat täältä ja viimeinen kuva täältä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)