sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Näin valmistaudut (ruotsin) yo-kuunteluun

Valmistautuminen kyseiseen koetukseen on hyvä aloittaa ajoissa. MIinulla se tietenkin tarkoitti perjantaita.
Ensinnäkin, täytä 19 vuotta. Siitä on hyvä lähteä.
Toisena, istu tekstitaidon kokeessa pähkäilemässä kahden miehen välistä suhdetta ja syö samalla pähkinöitä. Myös päiväunet kannattaa ottaa.
Kolmanneksi, totea, että baarin sijasta päädyt ajamaan kauheassa kelissä, että ehdit ystäväsi kanssa elokuviin katsomaan Hannua ja Kerttua.
Ja neljänneksi, valvo pitkään, pohdi  Tommy Jo Saulin ja Adamin suhdetta, pelaa pleikkarilla ja katso tieteiselokuva, josta et tajua mitään.

Tumblr_mcogjimgis1r6xauqo1_500_large

Valmistautumista voi jatkaa lauantaina tekemällä croisantteja, arvostelemalla Nokiaa ja loppupäivän kärsimällä kivuista ja miettien että kannattaisiko lähteä päivystykseen vai ei. Voin kertoa, että ei kannata. Valmistautumista kannattaa jatkaa istumalla koneella ja sen jälkeen piirtämällä jos siltä tuntuu. Jälleen kerran kannttaa valvoa myöhään.


Sunnuntaina kannattaa nukkua pitkään, sen jälkeen katosa Simpsoneita, pitää Rillit huurussa maratoni ja sen jälkeen miettiä, että pitäisiköhän sitä kuunnella tai katsoa jotain ruotsin kielistäkin. Suositten Ice Age nelosta ruotsiksi, siinä sai ainakin nauraa. Ja ennen tuota kaikkea kannattaa jälleen kerran piirtää.
Että olet varmasti rentoutunut kuuntelua varten, kannattaa ilta käyttää netissä shoppailemalla kenkiä ja meikkejä. Ja kauhistellessa sitä kuinka kaikki on kallista.
Kannattaa kuitenkin miettiä että tarvitsetko oikeasti enää yhtäkään kenkäparia, laukkua, luomiväriä, kynsilakkaa tai rajauskynää. Vastaus on luultavasti, ei, et todellakaan tarvitse.

10907224067326803_dbnslafz_c_large

Huomenna olen siis enemmän kuin valmis YO-kuunteluun!
ensimmäinen ja viimeinen kuva wehearitista, ponikuva ihan omaa tuotosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)