torstai 10. huhtikuuta 2014

We are the children of the great empire

A thousand times I tempted fate
A thousand times I played this game
A thousand times that I have said,
Today, today, today.

18.2. eli viides ja viimeinen kokonainen päivä Pariisissa. Olisin enemmän kuin mielelläni nukkunut aamulla hieman pidempään mutta siihen ei ollut aikaa. Aamupalan jälkeen suunnattiin Disney-kauppaan ostamaan oikeastaan koko matkan ainoat tuliaiset. Olisin voinut ostaa sieltä vaikka mitä itsellenikin, sen verran ihania juttuja siellä myyntiin. Yllätyttiin hintatasosta, koska oltiin varauduttu maksamaan Disney-prinsessa aiheisesta Barbiesta jotain 30-40€ välillä mutta sellainen maksoikin alle 20€. Taisi tuo Disney-kauppa olla halvin kauppa mitä koko matkalla löydettiin...

Disney-kaupan jälkeen suuntasin paniikkishoppaamaan itselleni valkoisen paidan iltaa varten vaikka olin alunperin ajatellut etten sellaista tarvitse. Paita osoittautui myöhemmin hyvinkin tarpeelliseksi ostokseksi vaikka kyseistä paitaa oikeastaan vihasinkin enemmän kuin mitään.
Shoppailun jälkeen käytiin syömässä minkä jälkeen suunnistinkin takaisin hotellille ja aloin valmistautumaan iltaa varten.

Välihuomautus tähän että en tajua miten kukaan jaksaa vetää monta keikkaa peräkkäin. Jokainen joka on käynyt 'kunnon' keikalla joskus tietää sen väsymyksen ja öö-olotilan seuraavana päivänä. Noh, kerron sitten jossain postauksessa mikä olotilani oli Tukholmassa...

Mutta takaisin asiaan. Tällä kertaa osasin paikalle ihan ensimmäisellä yrityksellä ja olin hyvissä ajoin paikalla odottamassa muutamaa kaveria. Kun kaverit saapuivat paikalle, käytiin kiltisti M&G-jonoon ja sitten vain odotettiin. Ja odotettiin. Ja vielä vähän odotettiin. Ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Check-inin jälkeen odotettiin vielä vähän lisää. Vesisateessa. Oli oikein mukavaa, kiitos kysymästä.

Kun päästiin sitten vihdoinkin sisälle niin odotettiin vielä vähän lisää. En nyt edes viitsi heittää tähän arviota kuinka kauan loppujen lopuks odotettiin M&G:n alkamista mutta kauan.


Reni♥

M&G meni hyvin ja kaikki oli enemmän kuin hyvällä tuulella. Ah, niin se kuva. Ei sillä väliä kuinka monta tälläistä on, en vaan edelleenkään tiedä tykkäänkö yhdestäkään. Ainakaan Jared ei tällä kertaa ole eristäytynyt niin pahasti kuin edellisessä kuvassa. (mitä ette muuten ole edes nähneet, omg..)


Tuo Night Two oli siitä erikoinen että silloin oli tarkoitus 'uudelleenluoda' värisota UITA-musiikkivideolta. Noiden kuvien ottamisen jälkeen osa meistä siirtyi ulos jossa Mars Crew enemmän kuin innoissaan heitteli meitä värijauheilla. Voin vaan kuvitella mitä kaikki jonottamassa olleet ihmiset ovat miettineet kun juoksenneltiin ympäri pihaa kuin päättömät kanat.

Tuon jälkeen taas hieman odotettiin. Vaikka missä.






bongaa Ida lol

Paris, Night Two: Night of The White Shadows & Color War Setlist

1. Escape
2. Night of the Hunter
3. Search and Destroy
4. This is War
5. Conquistador
6. Kings and Queens
7. Do or Die
8. City of Angels
9. End of All Days

Ensimmäinen yllätys koettiin jo ekan biisin aikana. Escapea ei ole soitettu livenä sitten MARS300 jälkeen  joten muutaman minuutin aikana tuntui siltä kuin joku olisi kelannut aikaa kolme vuotta taaksepäin ja olisi ollut jälleen vuosi 2011.

Search and Destroysta ja This is Warista jäi mieleen vain se, että en ole ehkä koskaan ennen kaivannut korvatulppiani niin paljon. Olihan sekin, että kuulet rummut kovempaa ja selvempää kuin yhdelläkään keikalla aikaisemmin niin ihan kokemisen arvoinen juttu mutta tykkään kuulostani. Onneksi korvat eivät enää niin pahasti soi kuin seuraavat viikot tuon jälkeen...

Pakko sanoa, että tämä on ehkä suosikkikuvani koko illalta

Acustic:

10. Attack
11. Capricorn (A Brand New Name)
12. Echelon
13. Hurricane
14. The Kill

Akustisten kohdalla koettiin muutama kappale yllätyksiä, tosin ei niin paljon kuin edellisenä iltana. Jostain syystä minulla oli aamulla herätessäni soinut Capricornin akustinen versio päässä ja olin salaa toivonut, että se tulisi, mutta en uskonut että niin tapahtuu. Noh, niin kuitenkin tapahtui ja saatiin vielä ihankoko biisi. En valita. Toinen yllätys oli Echelon jonka Jared loppujen lopuksi soitti yleisön pyynnöstä.

15. Vox Populi
16. The Race
17. Closer to the Edge

Sitten olikin aika pienelle värisodalle








Välihuomautuksena taas pakko sanoa, että en tiedä miten olen muka selvinnyt hengissä tästä. Luultavasti en olekaan vaan oikeasti kuolin koska koko ilta oli vaan liian täydellinen.

30secondstomars-gifs:

ageofmars:


Shannon Leto during The Race, Color War, Paris, France.

he looks bloODY

for a second i thought he had either murdered someone or hurt himself due banging too hard

That just scared the shit outta me! 30secondstomars-gifs:

ageofmars:


Shannon Leto during The Race, Color War, Paris, France.

he looks bloODY

for a second i thought he had either murdered someone or hurt himself due banging too hard

That just scared the shit outta me!

Encore

18. Bright Lights
19. Up in the Air

Tässä nyt kun aloin oikein miettimään, niin pakko myöntää ettei minulla ole minkäänlaista muistikuvaa Closer to the Edgestä, puhumattakaan Bright Lightsista. Heh.
Seuraava muistikuva on siitä kuinka seisoin lavalla keltainen holi-jauhepussi kädessä ja muistan elävästi jonkun random eturiviläisen ilmeen joka oli juuri sellainen wtf-miten-helvetissä-sä-sinne-pääsit-ilme. Oma ilmeeni oli luultavasti ihan samanlainen.

Tämä kuva on kaikin puolin kamala mutta ainakin on todistusaineistoa siitä että oikeasti olin siellä lavalla :'D minä♥tuo seksikäs valokuvaaja


Pakollinen yleisökuva



Oltiin kauniita





Ennen kuin pääsin lähtemään tuolta kello oli jo vaikka mitä. Yhtä asiaa en isoissa kaupungeissa tajua. Sitä, että metro menee yöksi kiinni. KUKA SEN OIKEIN KEKSI? Eikö kenenkään muka oikeasti tarvitse päästä kahden aikaan yöllä kaupungin toiselta puolelta toiselle mahdollisimman helposti ja turvallisesti? Ilmeisesti ei. Kuvitelkaa sitä kun yrität saada taksia tuon näköisenä. Ranskassa. Englanniksi. Keskellä yötä. Niin.

En tiennyt tekikö mieli itkeä vai nauraa kun lopulta pääsin takaisin hotellille. Tuon jauheen saaminen pois ei sitten ollutkaan mikään maailman helpoin asia.  Ja muistutan, että jos joskus olette tuon kanssa tekemisissä niin tehkää niin kuin käsketään eli kun joku sanoo että silmät ja suu kiinni kun heitätte sitä NIIN TEHKÄÄ HYVÄT IHMISET NIIN. Tuo ei maistu hyvältä, kirvelee silmissä ja tuntuu hiekalta + kun sitä menee nenään ja keuhkoihin ja ties mihin niin seuraavan viikon yskii ja niistää eriväristä mönjää. Hehkeää.

Kun vihdoin pääsin nukkumaan kello oli melkein neljä. Siinä vaiheessa teki mieli itkeä sillä herätys oli kuudelta ja suuntana oli lentokenttä ja seuraavat seikkailut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)