perjantai 1. maaliskuuta 2013

"No matter what those fuckers are saying about you, you gotta keep strutting"

Selvittiin Marjutin kanssa Joensuusta elävinä takaisin ja mukavaa oli. Meidän kolme päivää sisälsivät suurin piirtein syömistä, syömistä ja syömistä. Oli meillä myös Oscar-gaala valjojaiset, jotka meidän kohdallamme päättyivät kyllä jo kahden aikoihin, kun ei yksinkertaisesti jaksettu enää valvoa. Maanantai alkoi sillä, että ystäväni seinänaapuri päätti aloittaa remontin kello 08:00. Me sitten kostimme tämän Marjutin kanssa laulamalla sydämemme kyllyydestä seuraavat kaksi tuntia, suurin piirtein niin kovaa kuin lähti. Luultavasti se ei kuitenkaan kuulunut mihinkään, kiitos porakoneen ja vasaran yhdistelmän. Ehkä se on myös ihan positiivista, koska Better than I know myself menee todellakin liian korkealle meille kummallekin ja noh, poikkeuksia noista muistakaan kappaleista ei oikeastaan löytynyt joten, hehe, ei siitä sen enempää. Käytiin yliopistolla syömässä ja sen jälkeen mentiin shoppailemaan. Illalla käytiin katsomassa Les Miserables. Enpähän ole ennen nähnyt leffaa jossa kaikki vuorosanat on laulettu. Hyvä se kuitenkin oli, mitä nyt tehtiin Marjutin kanssa kohtalokas virhe ja unohdettiin nenäliinat kotiin. Niitä olisi todellakin tarvinnut.

Tiistaina nukuttiin pitkään ja sen jälkeen lähdettiin keilaamaan. Keilaamisen jälkeen syötiin ja palattiin takaisin asunnolle kahvittelemaan. Illalla mentiin katsomaan Jennan teatteriesitystä ja myöhemmin katsottiin Oscareiden parhaita paloja sekä Unelmien Sielunmessu.
Keskiviikkona lähdettiin sitten Marjutin kanssa kotia. Oli mukava reissu ja täytynee mennä joskus uudestaankin.


Minulla oli jotain muutakin asiaa olevinaan, mutta en muista kyllä enää että mitä. Noh, kerron sitten joskus myöhemmin. Nyt palaan psykan kirjan luokse, kun se tuolla minua jo huuteleekin.

ps. kolme viikkoa! <3

Tumblr_mixzoavgdj1qgbi31o1_500_large

pps. Sauli on tänään vieraana Korkojen kera -ohjelmassa, joten jos kiinnostaa niin telkkarit auki klo 20:05, kanavana mtv3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)