keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Driving down the 101, California here we come.

17/09

Aamulla heräiltiin, laitettiin itsemme kuntoon ja checkattiin ulos meidän motellista ja suunnattiin iHOPPiin syömään kunnon aamupalaa. Kuumuus oli helpottanut ehkä hitusen mutta kyllä siellä silti aika tuskallisen kuuma oli. 




Jouduttiin hetki odottelemaan että saatiin pöytä iHOPPista mutta sekään ei haitannut. Kun päästiin istumaan niin kaikki oli ihan innoissaan, koska siitä menusta olisi voinut tilata vaikka kaiken. Lopulta kaikki löys jotain itselleen sopivaa ja lopputulos oli sitten se, että suurin piirtein pyörittiin ulos koska kaikki oli niin täynnä.

 

Käytiin vielä Wallmartista hakemassa matkaeväät ja lähdettiin ajelemaan kohti meidän seuraavaa määränpäätä.





Meidän päärämäränä oli tosiaan O.C.sta tuttu New Port beach. Eihän tuo paikka tietenkään sen niminen ollut, mutta tosiaan sama paikka jossa monet tutut kohtaukset kyseisestä sarjasta on kuvattu. Olin kyllä itsekin aika innoissani vaikka siitä onkin vuosia kun olen viimeeksi kyseistä sarjaa katsonut. Tuolla käymisen jälkeen tekee kyllä mieli katsoa kaikki tuotttarit uudestaan!




Ainoat miinukset tuosta paikasta annan sellasista asioista kuin se että "Bate Shop" oli purettu pois, siellä haisi ihan liikaa kalalta koska kaikki kalastajat ja sitten ne helvetin pelikaanit. Olin suurinpiirtein paniikissa ja juoksin niitä lintuja siellä karkuun. Pelkään jotain Kauppatorin tappajalokkejakin, niin ei edes aloiteta jostain jättimäisistä tappajapelikaaneista...


Meidän suunnitelmat meni hieman uusiksi kun oltiin tuolla vasta niin myöhään, mutta suunnattiin kuitenkin ihan rannallekin asti, tarkoituksena mennä uimaan. Se olikin ihan oma projektinsa se, sillä tuolla tuuli aivan mielettömästi ja aallotkin olivat sitten sitä luokkaa. Jokainen sinne mereen kuitenkin uskaltautui ja joutuis sitten sellaisen jättiaallon alle. Oli kylmää menoa se.




Hetki tuolla ehdittiin viihtyä ja sitten lähdettiin ajelemaan takaisin kotiin päin koska aurinko tosiaan alkoi laskemaan. Oli mukavan rento matkustus/välipäivä kaikesta. Koko meidän reissusta jos pitää sanoa jotain parhaimpia juttuja niin on kyllä pakko mainita automatkat. Ne oli aina niin mukavia joka paikkaan, ainakin viimeistään siinä vaiheessa kun saatiin johto että pystyttiin kuuntelemaan jotain muutakin kuin Linkin Parkia ja Marsseja ::D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)