keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Have a Six Flags day!

13/9/14

Lauantaina vietettiin mukava päivä Six Flags huvipuistossa. Vaikka lähdettiinkin suhteellisen ajoissa niin jouduttiin toteamaan että kyseiseen paikkaan oli muutama muukin menossa. Siellä sitten hetki ruuhkassa odoteltiin, parkkeerattiin ja sitten mentiin taas hieman jonottamaan lisää. Tuo meidän Six Flags päivä oli yksi niistä kuumimmista päivistä tuohon mennessä ja siinä kyllä alkoi hiki virtaamaan vaikka mitään ei edes tehny. 



Saatiin liput käteen ja lähdettiin kiertämään aluetta. Oltiin tuolla varmaan sellaiset 5-6 tuntia ja ehdittiin käymään kolmessa vuoristoradassa ja törmäilyautoissa. Jonot oli sen verran pitkiä että joitakin todella siistin näkösiä laitteita oli vaan ihan pakko jättää käymättä. Six Flagsissa tosiaan on toinen toistaan hurjempia vuoristoratoja ja niiden varjoon kyllä jää sekä Linnanmäki että Särkänniemi. Ihmiset ja jopa tuon paikan työntekijät naureskeli meidän kauhistuneille ilmeille kun ihan paniikissa odotettiin omaa vuoroamme.



Naurettiin kyllä itsekin kerta toisensa jälkeen meidän kauhistuneille ilmeille joita niissä valokuvista joita siellä laitteissa otettiin. Voi kun sen yhden kuvan olisi saanut itselleen, en ole ehkä koskaan nähny niin paljon tuskaa yhdessä kuvassa :D



Siinä vaiheessa kun ilta alkoi hämärtyä niin päätettiin että on aika lähteä takaisin kotiinpäin. Hauska ja ikimuistoinen päivä kyllä oli ja menisin vaikka heti uudestaan! Muistoksi jäi oikein kauniit mustelmat mutta niihin oon jo niin tottunut että ei siinä mitään.



Ollaan taas niin kauniita



En tosiaan muista mitä tuolloin illalla tehtiin. Luultavasti käytiin vielä etsimässä jotain ruokaa ja shoppailtiin taas vaihteeks vähän jotain. Tää ei nyt ollut mikään maailman informatiivisin postaus mutta tuo päivä tosiaan oli ihan huippu! Ja tuli siellä aika mukavat rusketusrajatkin hankittua, kiitos sen pilvettömän taivaan ja paahtavan kuumuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)