torstai 23. lokakuuta 2014

Under the burning sun

14/09

Kuuma. Tuo sunnuntai oli varmasti kuumin ikinä. Lämpöaalto taisi olla pahimmillaan mutta mitäs me suomalaiset päätimme tehdä? Lähteä hiking Hollywood signille! Luojalle kiitos ilmastoidusta autosta. Olisi ollut oikein mukavaa kun sen ilmastoinnin olisi voinut ottaa mukaan sillä ulkona aurinko paistoi armottamasti pilvettömältä taivaalta. Eipähän tarvinnut kylmyyttä valitella.


Kun ensimmäinen reitti oli suljettu niin suunnattiin Lake Hollywood Parkiin, parkeerattiin auto ja lähdettiin katselemaan maisemia. Tuon mäen kiipeäminen otti kyllä kunnon päälle siinä kuumuudessa heti aamusta, mutta hyväähän se pieni urheilu teki...


Päädyttiin loppujen lopuksi lähemmäskin mutta yllättäen sieltä ei taas yhtään kuvaa ole


Selfie time!



Lähdettiin siinä jossain vaiheessa sitten ajelemaan takaisin kotiin päin. Täytyy taas etten muista yhtään mitä tehtiin silloin päivällä, mutta illalla oli tieodossa Echelon dinner jossa oltiin luvattu mennä käymään. Ketään ei ihan kauheasti huvittanut sinne lähteä, mutta koska sinne oli tulossa aika paljon tuttuja niin illalla auton nokka käännettiin kohti West Hollywoodia ja Sunset Boulevardia. 



Ei viihdytty siellä dinnerillä kovinkaan kauan koska paikka oli niin meluinen että siellä ei omia ajatuksiaan kuullut, puhumattakaan siitä mitä muuta sanoivat. Lähdettiin sitten etsimään muutaman meidän kaverin kanssa jotain uutta paikkaa tuolta, mutta päädyttiin lopulta suuntamaan vaan takaisin Hollywoodiin kun tuolta ei mitään kunnon paikkaa löytynyt.

Ollaan aina niin edustavia!

Yksi kaverimme kertoi tietävänsä hyvän ruokapaikan joten suunnattiin sinne sitten. Mel's dinner oli juuri sellainen periamerikkalinen dinner. Ja ruoka oli, yllättäen, taas todella hyvää!






Syömisen jälkeen suunnattiin takaisin kämpille nukkumaan sillä kello oli jo aika paljon ja seuraavana päivänä olikin vuorossa Hollywood Bowl!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)