perjantai 15. maaliskuuta 2013

Gonna eat that sound

Hyviä alustavia tuloksia äikän yo:sta, hyvillä mielillä menin sitten tekemään enkun koetta, jonka taisin saada valmiiksi vähän turhankin nopeasti. Vaikka pidinkin tunnin murjotustauon koska oli huonot eväät. Suttupaperissa on myös hienot piirrustukset, terveiset vain enkun opelle ja kaikille muillekin, jotka sitä paperia tulevat käsittelemään, toivottavasti pidätte Egyptistä!

Kokeen jälkeen piristi kummasti kahvittelu ja pelituokio Marjutin kanssa. Alias, ei ole olemassa parempaa lautapeliä. Piste. Tietysti voitaisiin vaihtaa vaikka...pictionaryyn, mutta meistä kumpikaan ei sitä omista ja mikä voittaisi julkkisten selittämistä, ei mikään!

Kotiin päästyäni leikin kodinhengetärtä ja kokkasin. Kyllä, minä. Äiti vielä eilen uskalsi epäille kokkaustaitojani, mutta pärjäsin kyllä oikein hyvin. Ehkä se johtui siitä, että pidin siinä sivussa myös viiden biisin mittaisen konsertin. Ette voi tietääkkään mistä jäitte paitsi! Noh, oma kokkiohjelma, täältä tullaan! Musiikkia ja ruoanlaittoa = taattu hittiohjelma!


Kävin eilen stressishoppailemassa, mutta siitä aiheutui oikeastaan vain lisää stressiä, koska pankkitilini tyhjenee uhkaavaa vauhtia. Ei näin. Mutta sainpahan sen uuden Hurtsin levyn, nyt olen happy <3


Loppuun vielä muutama merkityksetön random kuva. Mutta vaikka ihan vain sen takia, että Brittien Elle oli hyvää harjoitusta kirjoituksiin, kahvi on hyvää, olin eräänä päivänä luova ja eilen näytin jopa joltain, kun jaksoin meikata. Pienet sille. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)