sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

"Tietää millaista on seota bändikaman keräilyyn."

Hmm, ilmeisesti ystäväni tuntevat minut vähän liiankin hyvin. 
Totesin tänään vaatekaappia siivotessani, että olen ehkä saattanut hurahtaa keräilemään muistoksi paitoja aina vähän sieltä ja täältä. Mutta ei se väärin ole, eihän?

1. Rihanna - Rated R Tour

Tämä paita on neidin..Rated R (?) -kiertueelta, olisiko sitten ollut vuodelta 2011?
Minulla on maailman huonoin muisti kaikkien päivämäärien ja varsinkin vuosilukujen suhteen.
Melkein hävettää. Muistan sentään sen, että Ruotsissa asti kävin Rihannaa katsomassa ja tuli siinä Calvin Harriskin samalla nähtyä.
Milloinkohan olen viimeeksi tätäkin paitaa käyttänyt..


2. Skillet - I feel like a monster

Maata Näkyvissä 2011 ja Skillet. Syy siihen miksi en tätä paitaa kauheasti käytä, on luultavasti tuo mielenkiintoinen väri. Tuollainen..turkoosin ja vaaleansinisen sekoitus ei ole ehkä se ensimmäinen värivalinta kun vaatteita päälleni aamulla valitsen.  Paidan lisäksi löytyy myös yhtyeen Comatose-levy, joka ei kyllä syystä x toimi.


3. Idän Ihmeet

Maata Näkyvissä 2012, tämä paita on oikein nimmareilla varustettu yksilö. Aika hyvin olin sen tuonne kaappiin onnistunut piilottamaan, eli ei ole tätäkään kauheasti tullut käytettyä. Juuri sopiva paita sellaisiksi päiviksi kun ei vain jaksa kauheasti miettiä mitä sitä päälle laittaisi. Tämä + legginsit toimii.


4. Lady Gaga - Born this way

Tämä paita on aika mysteeri. Tuli postissa, en todellakaan tiedä keneltä ja miksi, mutta tykkään tästä silti. Tätä on tullut käytettyä hieman enemmän, mutta eipä ole tämäkään muutamaan kuukauteen päälle eksynyt. Tämän paidan lisäksi minulla on toinenkin Gaga-paita Monster Ball-kiertueelta, mutta en todellakaan tiedä missä se on. Neidin kaikki levyt löytyvät hyllystä, samoin kuin yksi Remix-levy. Aurinkolaseja unohtamatta, tosin en tiedä missä ne ovat.


5. Thirty Seconds to Mars

Tämä paita on ainakin viisi vuotta vanha ja luultavastikin ensimmäisiä bändipaitoja mitä olen omistanut. Vanha, rakas paita josta en kyllä helpolla tule luopumaan. Paidan lisäksi omistan bändin This Is War - albumin, sellaisen This Is War-rannekkeen ja nimmareilla varustetun Let's f-ing VyRT -julisteen. 


6. Madonna - MDNA Tour 2012

Tälläinen tarttui mukaan kesällä Madonnan keikalta. Tämän lisäksi löytyy kyseinen MDNA -levy ja kaksi kokoelmalevyä joista toinen on joku äidin iänikuisen vanha vuodelta x.
Löytyy myös tuolta kiertueelta sellainen lehtinen mikälie. Tai se on kyllä melkein ennemminkin kirja.


7. Michael Jackson - The Immortal Tour by Cirque du Soleil

Uskokaa tai älkää, tämä on ainut Jackson -aiheinen paita, joka kyllä johtuu siitä, että kaikki muut paidat ovat kokeneet karun kohtalon kuluessaan puhki. Hehe. Elikkäs virallinen The Immortal Tour -paita jonka lisäksi omistan "samaan sarjaan" kuuluvan jäätävän kokoisen mukin. Levyhyllystä löytyy kaksi kokoelma levyllistä Jakcsonia ja niiden lisäksi miehen Invincible, Bad ja Michael -albumit. Taitaa tuolta dvd-hyllystä kaksi dvd:täkin löytyä, toisessa on kokoelma musiikkivideoita ja toinen on This is it -leffa. + Nyt kun tarkimmin ajattelee, niin sieltä löytyy joku dokumenttikin.


8. Rolling Stones

Tämä paita on ostettu ihan vain Dressmanista silloin kun siellä oli noita paitoja myynnissä. Tämä paita on tuon Idän ihmeet -paidan lisäksi sellainen paita, jonka voi vain heittää ylleen jos ei jaksa kauheasti miettiä mitä pukisi. Tosin useimmiten käytän tätä yöpaitana.


9.  Pariisin kevät

Tämä tarttui mukaan viime kesän Jurassic Rockista. Tykkään tästäkin, vaikka en tätäkään hirveän usein pidä.  Yksi kyseisen bändin levykin löytyy ja onhan tuo muutamaan otteeseen tullut  livenäkin nähtyä.


10. Freddie Mercury

Uusin ostokseni! Kävelin tuon paidan ohi Joensuus H&M:ssä, enkä vain sitten voinut sitä sinne jättää. Piti mennä hetken päästä takaisin ja ostaa. Mitä tähän voisi sanoa, Queen on parhautta, sitä musiikkia lapsuudesta Michael Jacksonin ja Madonnan lisäksi. 
Levyhyllystä löytyy yksi Queenin kokoelmalevy ja sitten äidin vanha Innuendo -albumi. Myös taltiointi kyseisen yhtyeen Rion keikalta löytyy dvd-hyllystä.

2 kommenttia:

Make my day :)