keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

places to go, things to do and people to meet #1

Matkakuume ei ota loppuakseen, eikä se luultavasti lopukkaan ennen kuin pääsen johonkin.
Siihen voi kyllä mennä aikaa, joten pakko tyytyä vain haaveiluun tuon kylmääkin kylmemmän pohjoistuulen puhaltaessa ulkona, vaihteeksi taas niin kovaa, että yo-koettakin tehtiin hetki pimeässä.

Joten, ihan vain itseäni kiduttaakseni ja teidän muidenkin matkakuumetta nostaakseni, esittelen muutamia paikkoja, joissa haluaisin vielä joku kaunis päivä käydä. Mieluiten siis juuri nyt tällä sekunilla, mutta I have no time, I have no money, joten tyydyn istumaan tässä koneen edessä ja juomaan muumiteetä, koska tee auttaa kaikkeen.

1. Rio de Janeiro

Tumblr_ktp308yokk1qzpe8uo1_500_large

Haluaisin nähdä kaikken slummeista Kristus-patsaaseen ja sambakarnevaaleihin.
Saada jotain irti siitä erilaisesta kulttuurista. Nauttia ja samalla kauhistella.

2. Bali



Hiekkarantoja, aurinkoa, täysin erillainen kulttuuri, paratiisi. 
Vielä joku päivä tuonnekin eksyn ja otan siitä matkasta kaiken irti.
Nimimerkillä viimeeksi tänään Twitteriä kateellisena lukenut.

3. Los Angeles


Enkelten kaupunki. Haluaisin nähdä millaista tuossa kaupungissa oikeasti on ja kyllähän sieltäkin löytyisi varmasti yhtä sun toista mukavaa tekemistä

4. Shanghai

25730029_large

En edes tiedä miksi niin kovasti haluaisin päästä tuonne, mutta jostain kumman syystä tuo kaupunki kiinnostaa. En ole mikään makaan-rannalla-ja-otan-aurinkoa-tyyppi, en ainakaan niin että jaksaisin kaikki lomat rantalomakohteessa viettää. Kaupungit ovat mielenkiintoisia ja niissä on aina jotain tekemistä.

5. Soul


Soulissa on kaksi kertaa niin paljon ihmisiä kuin koko Suomessa yhteensä ja koko metropolin alueella taitaa asukkaita olla n. 23 miljoonaa. Haluan nähdä tuon kaupungin menon ihan omin silmin!

Tämä taitaa riittää tällä kertaa. Haaveilen viettäväni kirjoitusten jälkeen hermoloman jossain kaukana poissa, mutta tällä hetkellä näyttää pahasti siltä, että päädyn korkeintaan Tukholmaan.
Noh, onhan siinäkin jonkinlaista luksusta. Tykkään Tukholmasta oikeastaan aika paljon, joten ei se mikään huono vaihtoehto ole ollenkaan.

Seuraavat viisi kohdetta tulevat sitten joku toinen kaunis ja kylmä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)