lauantai 16. maaliskuuta 2013

livet är en subjektiv upplevelse

Harjoittelin tänään ahkerasti ruotsia - n. 4 tunnin TVD-putkella.
Aika meni hyvin nopeasti ja noh, toivottavasti jokunen sanakin jäi mieleen.

Asiasta kolmanteen, oon tässä viimeisten kolmen viikon aikan nähnyt hyvin erikoisia unia.
Ensimmäiset kaksi viikkoa melkein joka yö minua jahtasi eräs nimeltä mainitsematon kuuluisuuden henkilö, joka halusi jostain syystä kovasti tappaa minut.
Tämän viikon alussa jonain yönä hän sitten siinä tappamisessa onnistui.
Olisi tietenkin ollut ihan mukava herätä siihen, kun kuolee, niin kuin unissa yleensä tapahtuu, mutta ei väkisin..
Oon nähny muutenkin harvinaisen väkivaltaisia unia, mistä en ole kovinkaan innoissani.
Oudointa noissa unissa on se, että ne eivät ole mitenkään painajaismaisesti ahdistavia tai pelottavia, vaan niissä on hyvinkin rauhallinen tunnelma.

Kiinnostuin sitten hieman etsimään symboleita asioille joita muistan niistä unista hyvin ja voisin selityksiä nyt hieman jakaa tässä teillekin, jos joskus vaikka satutte näkemään unia joissa esiintyy samoja asioita.

1. Kuolema

Unen kuolema ei ennusta kuolemaa vaan kuvaa siirtymistä elämänvaiheesta toiseen. Jokin ajanjakso on tulossa loppuunsa ja toinen alkamassa.
Yleensä kuoleminen unessa on positiivinen symboli eli tuleva muutos on muutos kohti parempaa.

2. Murha


Unessa murha kertoo eteen tulevasta vaikeasta tilanteesta. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen keitä unessa on paikalla.Murhaaja kuvaa elämää hankaloittavaa ihmistä. Jos taas unennäkijä itse on murhaaja, hän pelkää aiheuttavansa harmia jollekin läheiselleen.
3. Pakeneminen 
Jos unessa pakenee, tahtoo valve-elämässä päästä irti hankalasta asiasta.

4. Veri
Veri on elämän ja elinvoiman symboli. Jos unessa saa vertavuotavan haavan, kokee valve-elämässä kuluttavia ja energiaa vieviä aikoja.
5. Ruumis
Eloton ruumis kertoo voimattomuudesta ja mielen harmaudesta. Unennäkijä ei ole tyytyväinen elämäänsä, työhönsä tai ehkä parisuhteeseensa, mutta on saamaton tekemään mitään asioitten muuttamiseksi parempaan.
6. Aggressio
Aggressiiviset henkilöt unessa kertovat tulevista harmeista valve-elämässä. Jos unennäkijä on unessa itse agressiivinen jotakuta toista ihmistä kohtaan, kuvaa se kiellettyjä vihan ja ahdistuksen tunteita. Jos aggressiivisuus taas kohdistuu itseen, unessa vahingoittaa itse itseään, saattaa se olla viesti siitä, että unennäkijä tuntee avuttomuutta ja voimattomuutta käsillä olevaa haastetta tai hankalaa tilannetta kohtaan.
7. Hissi
Hissin liike kertoo mihin suuntaan hankkeet etenevät. Ylös kulkeva hissi merkitsee menestystä ja alas taas menetystä.
Jos näihin selityksiin on uskominen, niin olen tällä hetkellä ahdistunut elämäntilanteeseen, joss elän, mutta muutos on tulossa ja se tuo mukanaan ainoastaan hyviä asioita.
Jaa, enpä tiedä onko elämäni niin kauhea kuin mitä noiden unien puolesta voisi päätellä.
Katselen joka tapauksessa mielummin sellaisia mukavia unia, joissa kukaan ei kuole tai halua tappaa minua. Joten terveisiä vain Nukkumatille, että mukavia unia ensi yöksi, kiitos!
tulkinnat eri asioille löysin Hedelmäpuun sivuilta.
45433_547975615222783_336780284_n_large




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)