maanantai 1. heinäkuuta 2013

Rock the Beach part. 1

Keskiviikkona herättiin Jennan kanssa ennen kukon laulua että ehditään junaan.
Junamatka itsessään meni aika hiljaisissa tunnelmissa, koska kumpikaan ei ollut tainut pahemmin edellisenä yönä nukkua, lieneekö syynä jonkinlainen jännitys.

Päästiin sitten viimein perille ja asemalta suunnattiinkin Töölöön meidän yöpaikkaan. Loppupäivä shoppailtiin alennusmyynneissä ja valitettiin kuumuudesta. Ja kyllä, siitä sai valittaa ihan luvan kanssa, koska ei ole pitkään aikaan ollut niin kosteaa ja kuumaa. Tuntui siltä kun viidakossa olisi ollut.

Illan lähestyessä lähdettiin kohti Hietsua vieläkään kunnolla tajuamatta sitä, että nähtäisiin Green Day ihan oikeasti. Alkuperäisen suunnitelman mukaan oli tarkoitus mennä katsomaan myös Billy Talenttia, mutta myöhästyttiin sieltä sitten joten päätettiin suunnata suoraan päälavan eteen.



Ennen GD:tä esiintyi Queens of the Stone Age. Ei edelleenkään pahemmin tuo musiikki iskenyt, mutta ainakin nuo miehet kitaraa osaavat soittaa. Ja hyvin puolustella faneja ja tarvittaessa heitellä järjestyksenvalvojia pulloilla.


Sitten taas vähän odoteltiin. Ja lopulta se odotus palkittiin ja Green Day astui lavalle.
Päästiin tosiaan Jennan kanssa toiseen riviin, vaikka tultiin vasta joskus kuuden jälkeen paikalle. Jenna on taitava pujottelemaan ja niistä taidoista oli hyötyä myöhemminkin.


Oli siellä muutama muukin







Siinä oli nyt niitä parhaimpia otoksia tuolta keikalta, loput kuvat olivat joko heilahtuneita tai sitten niiden tarkennus oli olematon. Aivan uskomaton keikka oli, eikä se hiekkakaan niissä kengissä loppujen lopuksi haitannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)