tiistai 2. heinäkuuta 2013

Rock the Beach part. 2 - välipäivä

Torstaina oli luvassa se outo välipäivä, jonka funktiota en vieläkään kunnolla tajua.
Jälkeenpäin ajateltuna se välipäivä oli yksi parhaista asioista koko matkassa.
VAROITUS! sisältää fanityttöilyä tästä eteenpäin.

Aamupäivästä aina johonkin neljään asti shoppailtiin Jennan kanssa vähän lisää ja sitten neljän jälkeen suunnattiin Narikkatorille, koska luvassa oli Marssien promoamista Suomen Echelonien kanssa! Meillä oli 270 mukavaa ilmapalloa joissa luki #FinlandLovesMars.
Niitä sitten halukkaille jaeltiin ja loppuja kuljetettiin mukana. Narikkatorilta siirryttiin Esplanadin puistoon kun oltiin saatu sellaista vihjettä, että siellä kannattaisi viiden jälkeen olla.


Sitten vähän odotettiin..


...ja odotettiin..


..ja lopulta päätetiin lähteä eteenpäin kun mitään ei tuntunut tapahtuvan. Siirryttiin porukalla tuomiokirkon portaille (ja siinä välillä meinattiin jäädä auton alle, kiitos vain sinä ihana audi-kuski!). Siinä sitten raivattiin tilaa portaille ja tehtiin ihmis-triad. Ja päädyttiin me jonkun turistiryhmän loma-albumiinkin.



Tuolta sitten pienemmällä porukalla päätettiin lähteä takaisin Espalle, että jos siellä vaikka jotain tapahtuisi kuitenkin. Ei meidän edes kauhean kauan tarvinnut Espalla & hotellin luona palloilla, kun Fazer-kahvilan luona onnisti!




Kukas muukaan se sieltä löytyi kuin Shannon! Mies tykästyi meidän ilmapalloihin ja kyseisestä tapahtumastakin on hieno video youtubessa.
Shannon ehdotti että otetaan yhteiskuva ja kuten tästä kuvasta voi päätellä, se kävi kaikille paremmin kuin hyvin. Näytetään siltä, että oltais voitettu vähintään miljoona lotossa ja siltä se kyllä tuntuikin!

© iltasanomat


Paraskin fanityttö kun olen, niin kädet tärisi hieman tuon tapaamisen jälkeen, eikä sitä koko tilannetta meinannut millään tavalla edes tajuta. Siinä sitten fiiliksissä jäätiin tuolle samalla alueelle pyörimään siinä toivossa, että joku vielä nähtäisiin. 

Ja kyllähän meitä myöhemminkin onnisti. Nähtiin Shannon uudelleen, tällä kertaa Tomon seurassa. Ja Jamiekin tuli nähtyä muutamaan kertaan.
Oltiin lähellä saada Tomon ja Shannonin kanssa yhteiskuvia, mutta se sitten vähän jäi sattuneesta syystä. Ja täällä kauheassa nuhassa ja kurkunpään tulehduksesta kärsiessä tajuan kyllä pointin paremmin kuin hyvin.


Ilalla oltiin iloisia ja epäuskoisia kaikesta kokemastamme ja odotettiin innolla seuraavaa päivää! Oltiin myös monta uutta tuttua rikkaampia tuon päivän jälkeen. Eikä niillä ihmisten nimilläkään ollut kauheasti väliä, kun kaikilla on sama kiinnostuksen kohde.


kuvat on © Anniina, minä ja Suomen Echelon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Make my day :)